Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazánkba érkezik a politikus, aki elvenné Magyarország szavazati jogát

Bertha László

2018.01.09. 09:38

Soros György egyik megbízható szövetségese, a hazánkról szóló brüsszeli jelentés felelõse, Judith Sargentini kedden Magyarországra érkezik.

Mint korábban megírtuk, a 43 éves Judith Sargentini készíti majd el a magyarországi jogállamiságról szóló különjelentést az Európai Parlament számára. A bevándorláspárti politikus tavaly önként jelentkezett a feladatra, a politikai frakciók koordinátorai pedig örömmel döntöttek mellette, mert „a Zöldeknek eleve járt egy fontos raportőri megbízatás”.

A holland zöldpárti EP-képviselő 2017. április 25-én és 2017. október 10-én már találkozott a Magyar Helsinki Bizottsággal és a Társaság a Szabadságjogokért nevű, szintén Soros által finanszírozott szervezettel – értesült a Kisalföld.

Előbbi találkozón áttekintették a „magyarországi helyzetet”, utóbbin pedig a 7. cikkely szerinti eljárás megindításáról szóló jelentésről értekeztek a lap beszámolója szerint.

Érdekesség, hogy Judith Sargentini neve is ott szerepel a Soros Györgyék által „megbízható szövetségesként” számon tartott brüsszeli politikusok listáján, melyet a DC Leaks szivárogtatott ki.
 

A brüsszelita politikus már egy korábbi Magyarországról szóló EP-vitában is amellett kardoskodott, hogy vegyék el Magyarország szavazati jogát, mert szerinte csak így térhet vissza az ország az ő értelmükben vett demokrácia útjára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére