Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazai Soros-tisztek a nemzetközi érdekek szolgálatában

888.hu

2020.02.07. 09:30

A Tűzfalcsoport legfrissebb bejegyzésében azt a kérdést járja körül, hogy a „magyarországi civilek” milyen módszereket, milyen külföldi eszközöket használnak az államrend megzavarása érdekében, illetve miként próbálják befolyásolni a 2022-es választások kimenetelét.

A Soros által pénzelt anarchista, kommunista, sötétzöld és egyéb szervezetek délutáni programjaikon arra keresik a választ, hogy mi igazolja a törvénysértést, vagy hogy miként juthat hatalomra a baloldal – írja a Tűzfalcsoport. Céljaik tiszták, eszközökben nem válogatnak. A „polgári engedetlenség” mögé bújva törvénysértésről okítják híveiket.

Létezik egy, a Soros-hálózat által pénzelt és kultivált „Közélet Iskolája” névre hallgató szervezeti egység, amelynek vezető személyiségei többek között Udvarhelyi Tessza, Dósa Mariann, Fernengel Ágnes, Szabó Diana, Misetics Bálint és Zubek Adrienn Árnika.

A szereplők java a Pikó András VIII. kerületi polgármester csapatában is tevékenykedő társaság, akik szintén a VIII. kerületben lévő Gólya nevű szórakozóhelyen építik a hálózatukat. Ha alaposabban utánajárunk az általuk indított képzéseknek, akkor egy konkrét, a demokratikus normákkal nem törődő politikai narratíva kirajzolódását figyelhetjük meg, hiszen a képzéseik egymásra épülve jutnak el a végkövetkeztetésre: a fennálló politikai rendszert, akár „polgári engedetlenség” útján is, de meg kell buktatni.

Az általuk indított képzések címei is sokatmondóak:

  1. Ütős, hatásos és közösségi! – Akció- és kampányszervezés – február 22-23.
  2. Felszabadítás pedagógiája – március 6-.7, április 3-4., május 8-9.
  3. Hogyan legyél kampányfőnök? – március 28-29.
  4. Nemi szerepek és egyenlőtlenségek – április 18-19.
  5. Polgári engedetlenség – május 16-17.
  6. Milyen egy erős mozgalom? Képzés a hatalomról – június 6-7.

Udvarhelyi Tessza és Misetics Bálint is már kipróbált káder, előbbi Pikó kampányát tolta, utóbbi Bajnai szekerét. A volt miniszterelnökhöz köthető aktivisták voltak azok, akik elfoglalták a Fidesz-székházat, vagy éppen a heteken át tartó zavargások főszereplőiként tevékenykedtek. A céljuk az, hogy polgári engedetlenségnek álcázott, valójában a diverzáns módszereiről híres Alinsky eszközeit felhasználva hatalmat szerezzenek, a már bizonyított Soros-tiszteket hatalomhoz juttassák.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére