Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok többsége oltáspárti, akár a hatmillió beoltott is meglehet

888.hu, Magyar Nemzet

2021.05.10. 08:05

A Nézőpont Intézet múlt heti felméréséből az derül ki, hogy még kétmillió felnőtt magyar, közülük egymillió 40 év alatti tervezi beoltatni magát.

 

A kormány válságkezelésének sikerét mutatja, hogy minden második magyar választópolgár „inkább elégedett” volt a kabinet döntéseivel. Ez a járvány során soha nem ment 50 százalék alá. Ezzel szemben több országban, például Franciaországban, Németországban és Spanyolországban is 50 százalék alá esett a kabinetek válságkezelésének támogatottsága.

A Nézőpont Intézet kutatásából kiderül, hogy Magyarországon is nagyon sokat számít a pártpreferencia, hiszen

a Fidesszel szimpatizálók 88, míg a baloldal támogatóinak 26 százaléka elégedett a kormány járványkezelésével.

Ebből kiderül, hogy minden negyedik ellenzéki szimpatizáns is elégedett a kormány járványügyi intézkedéseivel, így kijelenthető, hogy a baloldal nem remélhet „segítséget” a vírustól a kormányellenes hangulat kialakításában.

Forrás: Magyar Nemzet

 

A Nézőpont Intézet múlt heti kutatásában a megkérdezettek 81 százaléka jelezte, hogy oltáspárti, és 17 százaléka, hogy jelenleg nem kér a vakcinából (ez statisztikailag megfelel a két héttel ezelőtt mért 80 százalékos oltáspártiságnak). A 81 százalékos támogatói kör közel harmada (a teljes felnőtt népesség 25 százaléka) mondta azt, hogy még az első dózist sem kapta meg, de oltáspárti, azaz körülbelül még kétmillió ember fogja előbb vagy utóbb beoltatni magát – írta meg a Magyar Nemzet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére