Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hány terrorista kapott migránskártyát Brüsszeltől?

Nagy Gábor

2019.03.31. 15:51

Fontos kérdés - fõleg a szír terroristavezér, Hassan F. ügye után.

Választ várunk az Európai Bizottságtól arra, hogy Brüsszel hány terroristagyanús személynek adott anonim migránskártyát? – hangsúlyozta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője egy vasárnapi sajtótájékoztatón.

Deutsch Tamás emlékeztetett arra, hogy a Magyarországon elfogott szír terroristavezérről, Hassan F.-ről, aki a megalapozott gyanú szerint az Iszlám Állam hóhéra volt, azt már tudjuk, hogy menekültstátuszt kapott az Európai Unióban, illetve kapott brüsszeli migránskártyát.

Most szeretnénk választ kapni arra a kérdésre is, hogy Brüsszel hány terroristagyanús személynek adott még anonim migránskártyát?"

– tette hozzá.

Deutsch Tamás közölte, az Európai Bizottság januári beszámolója szerint: 64 ezer ilyen kártyát osztottak szét. Brüsszel az elmúlt hónapokban azt próbálja meg elhitetni, hogy migránskártyák azok nem anonim migránskártyák, és kizárólag csak Görögországban használhatók.

Megdöbbentő, hogy Brüsszel tízezreknek osztogat pénzzel feltöltött migránskártyát, miközben a különböző európai hírszerző és titkosszolgálatok sorra figyelmeztetnek, hogy a visszaszorított Iszlám Állam terroristái százával igyekeznek Európába a migránsok közé keveredve – fogalmazott a képviselő.

Megdöbbentő brüsszeli lépés

Deutsch Tamás hangsúlyozta, megdöbbentő, hogy Brüsszel tízezreknek osztogat pénzzel feltöltött migránskártyát, miközben a különböző európai hírszerző és titkosszolgálatok sorra figyelmeztetnek, hogy a visszaszorított Iszlám Állam terroristái százával igyekeznek Európába a migránsok közé keveredve.

Rámutatott, a szolgálatok szerint már most is több ezer alvó terrorista van Európában, és számuk most megsokszorozódhat az Európába igyekvő iszlamista harcosok által. Ebben a helyzetben Brüsszel migránskártyákat osztogat – fűzte hozzá.

Európa biztonságáról van szó, az európai és magyar embereknek joga van választ kapni arra, hogy Brüsszel hány terroristagyanús személynek adott migránskártyát? – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére