Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hangulatkeltés zajlik Magyarország ellen, mert csak nálunk vannak telt házas meccsek

888.hu, Magyar Nemzet

2021.06.22. 11:40

Vannak, akiket zavar, hogy hazánk az egyetlen rendező ország, ahol telt házas Eb-meccseket rendeznek – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Kovács Zoltán, miután a német Deutsche Welle a magyar szurkolókat nácizmussal, a kormányt pedig LMBTQ-ellenes törvény elfogadásával vádolta. Az államtitkár szerint a német baloldali erők egyértelműen Magyarország elleni kampányt folytatnak.

 

Mint azt megírtuk, a Deutsche Welle a franciák elleni válogatottmérkőzés után neonácinak bélyegezte a magyar focidrukkerek legnagyobb csoportját.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a Magyar Nemzetnek ezt úgy kommentálta, hogy a német portál kollégái csak azért járnak Magyarországra, hogy „a legnegatívabb témákat taglalják”. Elmondta, hogy eleinte a fantasztikus hangulatot emelik ki, majd idővel váltanak, és arról írnak, hogy milyen problémák vetődtek fel.

Kovács Zoltán szerint

ez egy konstruált és tudatosan terjesztett hangulatkeltés Magyarországgal szemben”.

 

A Deutsche Welle cikkében kitérnek arra is, hogy a müncheni városi tanács arra kérte a polgármestert, szivárványszínű megvilágítást kapjon az Allianz Arena a magyar–német Eb-mérkőzés alatt, mert a testület szerint nemrég olyan jogszabályt fogadtak el hazánkban, amely „a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű emberek jogfosztásának új mélypontját jelentette”.

A pedofília elleni törvény kapcsán is arra törekszenek, hogy bizonyítsák, hazánk egy szélsőséges, nem európai ország”

– mondta Kovács Zoltán, aki szerint a német politika mindig meg akar felelni annak a már-már diktatórikussá váló nyilvánosságnak, amit Németországban a média kialakított. „Ott eltérni attól, amit a sajtó mond, egyenlő a politikai öngyilkossággal” – vélekedett az államtitkár.

Elmondta, hogy a német baloldali erők egy Magyarország elleni kampányra használják fel azt a pedofilellenes törvényt, amelynek a pontos tartalmával nincsenek is tisztában, mert el sem olvasták. Szerinte ha a müncheni városi tanácsosok ismernék a szóban forgó jogszabályt, akkor tudnák, hogy az senkinek a jogfosztását nem jelenti, hiszen

csak arról szól, hogy a 18 év alatti gyermekek szexuális nevelése a szülők felelősségi körébe tartozik.

Hozzátette, hogy soha semmilyen jogot nem vontunk el egyetlen szexuális vagy egyéb kisebbségtől sem.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Így működtették a CIA-közeli amerikai alapítványt

Így működtették a CIA-közeli amerikai alapítványt

National Endowment for Democracy, röviden NED. Ennek az amerikai szervezetnek a nevét a guruló dollárok, azaz a baloldal külföldi finanszírozása miatt kirobbant hazai botrányban ismerhette meg most a magyar közvélemény. De mit is lehet tudni erről az amerikai állami költségvetési forrásokból is gazdálkodó alapítványról, mikor jelent meg és mit csinált Magyarországon? Az Origónak a rendszerváltozás időszakára visszanyúló sajtókutatásából érdekes összefüggések derülnek ki.

Elhunyt Csapó Gábor

Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.

Foglalkozunk nőügyekkel: A nő minden vágya a férfi?

Foglalkozunk nőügyekkel: A nő minden vágya a férfi?

Itt a Foglalkozunk nőügyekkel podcast legújabb része, vendég: Bedő Imre közgazdász, a Férfiak Klubja alapítója.

Orbán Viktor gyertyát gyújtott advent első vasárnapján

Orbán Viktor gyertyát gyújtott advent első vasárnapján

A miniszterelnök a Facebook-oldalán osztott meg egy videót.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére