Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hamisak a baloldali vádak a pedofilellenes törvénnyel kapcsolatban

888.hu, hirado.hu

2021.06.17. 08:45

A gyermeknek mind a testi, mind a lelki, szellemi fejlődését, egészségét mindenféle káros behatástól óvni, védeni kell – jelentette ki a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

 

A hirado.hu-n olvasható, hogy Szánthó Miklós szerint a baloldal és a nyílt társadalom hálózata által megfogalmazott vádak azért hamisak, mert

nem a pedofilellenes törvény, hanem az LMBTQ-mozgalmak kötötték össze a gyermekek szexuális célú felhasználását és a genderpropagandát.

Az Alapjogokért Központ igazgatója emlékeztetett, hogy a „melegbüszkeséggel kapcsolatos” Pride-eseményeken például 8-10 éves kisfiúkat öltöztettek kislánynak, és táncoltatták őket. Arra is volt példa, hogy „tudományos” cikkekben írtak arról, hogy a kisgyermekek esetében el kell vetni a hagyományos „bináris” nemi felfogást, tehát nem csak kisfiúk vagy kislányok lehetnek. Sokkal jobb, ha megismerkednek a különböző alternatív szexuális és nemi irányultságokkal, és „majd ők eldöntik”, hogy melyiket választják.

A törvény szerint

tizennyolc év alatti fiatal számára tilos elérhetővé tenni pornográf tartalmakat, a szexualitás öncélú bemutatását, valamint olyat, ami a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, annak megváltoztatását vagy a homoszexualitást népszerűsíti.

Szánthó Miklós tipikus liberális trükknek nevezte, hogy itt nem propagandáról, hanem csak tájékoztatásról, a tolerancia fokozásáról beszélnek. Sajnos a nyugati országokban nem erről van szó, hanem arról, hogy szerintük ha valakit férfiként vagy nőként azonosítunk, az kirekesztő, ezért fel kell nyitni a fiatalok szemét, hogy megismerhessék a genderelmélet szerinti különböző nemi besorolásokat.

Ilyen például a „nem bináris” (aki sem férfiként, sem nőként nem határozza meg magát) és a „pángender” (akinek a genderidentitása több genderidentitást és -kifejezést egyesít magában).

Szánthó Miklós szerint ezeknek az a lényege, hogy a férfi és a női nem „egymásba folyik”, és „átjárás van a kettő között”. Ezeket az LMBTQ-ideológia szerint a gyermekeknek látniuk kell, a kisfiúknak érdemes kislányos játékokkal játszaniuk, és fordítva.

Rámutatott, hogy sok helyen léteznek programok, amikor „drag queenek” (olyanok, akik férfiként határozzák meg magukat, de nőként és/vagy nőiesen öltöznek és viselkednek) járnak be a gyerekekhez az óvodákba és az iskolákba érzékenyítő meséket felolvasni.

A teljes beszélgetés ITT lehet meghallgatni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére