Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szeptember óta nem volt ilyen: nincs halálos áldozata a járványnak

888.hu

2021.07.01. 09:30

A koronavirus.gov.hu-n közzétették az aktuális járványügyi adatokat.

 

A beoltottak száma 5 493 609, közülük 4 958 805-en már a második oltásukat is megkapták. 32 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 808 160 fertőzöttet regisztráltak. Nincs újabb elhunyt, így az elhunytak száma változatlanul 29 992. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 739 204, az aktív fertőzötteké pedig 38 964-re csökkent. 116 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 20-an vannak lélegeztetőgépen.

Eddig 5 millió 452 ezren regisztráltak oltásra, és 93 százalékuk már fel is vette azt – olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

Az oltásoknak és a védelmi intézkedéseknek köszönhetően

letörtük a járvány harmadik hullámát.

Az újraindítás következő fokozata 5,5 millió beoltottnál lép életbe, az erről szóló rendeletet a kormány már kihirdette.

Mától elérhető az uniós oltási igazolás az EU-n belüli utazásokhoz.

Az angol–magyar kétnyelvű uniós Covid-igazolás digitálisan és papíralapon is elérhető. Azoknak az állampolgároknak, akik az Európai Unión belül terveznek utazást, javasolják, hogy digitálisan töltsék le, vagy az EESZT lakossági portáljára belépve nyomtassák ki az uniós Covid-igazolást. Ez az egész unióban egységes vizuális megjelenésű, kétnyelvű, digitális és papírformátumban is ingyenesen elérhető, QR-kóddal van ellátva. Az igazolás nem minősül úti okmánynak, hivatalból nem állítják ki, és nem postázzák.

Részletek: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/julius-1-jetol-mar-az-unios-oltasi-igazolas-elerheto-az-eu-n-beluli-utazasokhoz.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére