Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hajrá, Eger! Hajrá, Pajtók Gábor!

888.hu

2022.03.30. 17:31

Fontos, hogy megőrizzük azt, amit 2010 után elértünk – mondta Orbán Viktor a legfrissebb Facebook-videójában.

 

Fontos, hogy ne menjünk vissza a bukott múltba. Fontos, hogy büszkék legyünk mindarra, amit elértünk, mégiscsak sokkal jobb állapotban van a hazánk most, mint 12 éve volt. Mégiscsak van egy keresztény nemzeti alkotmányunk. Mégiscsak valami rejtélyes módon úgy érezzük, a Jóisten segít bennünket a munkánkban”

 

– közölte a miniszterelnök, majd hozzátette: „Ami egy jó jel, hogy mégiscsak egymillióval több munkahely van Magyarországon, és akinek számít a nemzet, az tudja, hogy lassan egymillióval több állampolgárunk is van és bárhol éljenek a magyarok a világban, Magyarország ma mindenkinek jó anyaországa.”

 

Ma már egy a nemzet, egy a haza és egy az ország. Ez nagy dolog, persze ezt mind meg kell őrizni. De most a legfontosabb, hogy a háború ügyében ne tévesszünk lépést”

 

– emelte ki.

 

A dolog úgy fest, ha békét akarunk, a Fideszre és a KDNP-re kell szavaznunk. Ha kockáztatni akarjuk a békénket, akkor lehet szavazni a baloldalra. Ha azt akarjuk, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból, akkor nemzeti oldalra bízhatjuk csak az ország ügyét”

 

– zárta végül gondolatát Orbán Viktor.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére