Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy Ákos lett Simicska legújabb LMP-s táskahordója

Vincze Viktor Attila

2018.01.25. 15:58

Egyre több jel utal arra, hogy Simicska Lajosnak a hétvégén sikerült a Jobbik mellé az LMP-t is megvásárolnia. A hírek szerint a Simicska-LMP-Jobbik párt és cég hibridjének legújabb táskahordója, azaz összekötõje Hadházy Ákos lett.

A Ripost értesülése szerint a hét­vé­gén meg­szü­le­tett egy együttműködési megállapodás Simicska Lajos és környezete, valamint az LMP-társ­el­nök, Had­házy Ákos között a milliárdos pénzember lapjának zárt körű klubrendezvényén.

Az LMP vezető politikusa minden jel szerint alapvetően ugyanúgy adta el a pár­tját Simicska Lajosnak, ahogy korábban Vona Gábor játszotta át a Jobbikot a milliárdos vállalkozónak. 

A Ripost információi szerint Simicska várhatóan – a Jobbik mintájára – a pénzbeli támogatás mellett olyan a tiltott párfinanszírozás körébe tartozó egyéb módszerekkel fogja még majd támogatni az LMP-t, mint az alulárazás vagy az egyes (plakát) vagyonelemek ingyenes átadása.

A lap úgy tudja, hogy Vona Gábor végig személyesen is ott volt a Simicska–LMP-paktum megszületésénél. Sőt a Jobbikot eláruló elnök feltehetően hasznos tanácsokkal is szolgált, hogy az Állami Számvevőszék által leleplezett, 600 milliós bírsággal végződő jobbikos plakátügylet csapdáit elkerülhesse az LMP.

A paktum szereplői – Simicska Lajos és az LMP – nyilvánvalóan abban reménykednek, hogy a választásokig hátralévő, alig több mint 70 napban nem buknak le, az Állami Számvevőszék nem tudja leleplezni a tiltott pártfinanszírozást.

Sajtóértesülések szerint Simicska nem véletlenül választotta Hadházyt táskás embernek, azaz a milliárdos cégbirodalma és az LMP közötti összekötőnek. Amint azt több orgánum is megírta: Hadházyt már korábban is Simicskáék küldhették a pártba, hogy előkészítsen ott egy hatalomátvételt. Sokan állítják, hogy Hadházy már évekkel ezelőtt elköteleződött az oligarchának.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére