Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy Ákos cserben hagyta a balhézó ellenzéki haverjait

Vincze Viktor Attila

2018.12.12. 13:23

A pillanatnyi médiafigyelemért minden létezõ dolgot bármikor megtenni képes, "legellenzékibb és legfüggetlenebb" parlamenti képviselõ, Hadházy Ákos nemes egyszerûséggel elhagyta a termet az ellenzék hangoskodásával kísért parlamenti szavazás kellõs közepén. Hadházy szerint ugyanis teljesen értelmetlen az ellenzéki akció.

Hiába próbálta hangoskodva megakadályozni az ellenzék a mai szavazások lebonyolítását, hiába akarták az ülésterem pulpitusának eltorlaszolásával megakadályozni a parlamenti ülés és a szavazás megtartását is – a tervezett szavazásokat megtartották.

Érdekes módon a parlamenti munka megakadályozását akaró ellenzéki politikusok még azután is folytatták a szánalmas médiaakciójukat, miután már nyilvánvalóvá vált, hogy az ülés a pulpitus elfoglalása mellett is jogszerűen megtartható.

Egyedül Hadházy Ákos – volt LMP-s társelnök, jelenlegi független képviselő – fogta fel, hogy a jogsértő ellenzéki parlamenti akciózás végképp lukra futott. Ennek megfelelően Hadházy látványosan el is hagyta a parlamenti üléstermet.

Az angolos távozásának okáról Hadházy azt mondta a HVG-nek, azért ment haza, mert nem látta már túl sok értelmét a mostani akciónak. A mindenkitől független parlamenti képviselő szerint ugyanis az ellenzék parlamenti megmozdulása csak annyit ér, amennyi látszik belőle, de most viszont csak az ellenzéki média érdeklődését keltette fel az akció, ami önmagában kevés.

Ezt egyébként kikérjük magunknak, az Országgyűlés lezüllesztéséről mi is írtunk.

Hadházy azt is elmondta, hogy ő igazából egyébként csak azért ment be mégis a parlamenti ülésre, hogy nemet nyomjon a közigazgatási bíróságról szóló törvényre, amelyet károsnak tart. Miután szavazott erről a törvényről, ő végleg elhagyta az üléstermet, így cserben hagyta a balhézó ellenzéki haverokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére