Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányné elmenekült a kérdések elől

Ányos Miklós

2020.02.03. 21:30

A Fidesz szerint sokatmondó, hogy Gyurcsányné ahelyett, hogy elhatárolódott volna Niedermüller Péter (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) VII. kerületi polgármester kijelentéseitől, inkább elmenekült az azokra vonatkozó újságírói kérdések elől.

A kormánypárt mai közleményében arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője az európai minimálbérről tartott sajtótájékoztatóján Barkóczi Balázs, a DK szóvivője válaszolt a feltett kérdésekre. A sajtótájékoztatón ebből kisebb vita alakult ki, az egyik újságíró ugyanis a termet addigra már elhagyó Dobrev Klárát akarta megkérdezni, hogy hajlandó lenne-e kitenni a ruhájára egy – fehér, heteroszexuális keresztény vagyok – feliratú kitűzőt.

A Fidesz közleményében azt írta, Gyurcsányné és a DK elnöksége ezek szerint osztozik Niedermüller Péter álláspontjában, aki szerint rémisztő képződmények a fehér, keresztény, heteroszexuális magyar férfiak és nők.

ez mindent elmond arról, hogy a Gyurcsány-párt valójában hogyan is gondolkodik a magyar emberekről, akiknek többsége – az ő legnagyobb bánatukra – fehér, keresztény, és heteroszexuális. (...) Niedermüller Péternek távoznia kell a közéletből! Ami meg a minimálbért illeti, Gyurcsányék fele annyit emeltek a minimálbéren, mint a nemzeti kormány. 2010 óta több mint duplájára nőtt a minimálbér és a szakmunkás minimálbér

– írták.

Niedermüller Péter az ATV január 23-i műsorában azt mondta:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlölet valamiket (ugye, fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik), akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. (...) Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze, ebből, mondom csöndesen nektek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére