Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék boldogok, hogy lecsukják Budaházyt

888.hu

2016.08.30. 16:28

Az összesen 125 év fegyháznyi ítéletnek Gyurcsányék nagyon örülnek.

A Demokratikus Koalíció alelnöke üdvözölte, hogy a Fővárosi Törvényszék kedden első fokon tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt.

Vadai Ágnes egy közleményt juttatott az MTI-hez, melyben kifejtette, hogy a DK üdvözli a bíróság döntését. Szerinte már terroristája is van a szélsőjobbnak. 

A közleményben Vadai azt írja, hogy:

A Fővárosi Törvényszék első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcsoport vezetésével vádolt Budaházy Györgyöt, a 2006-os puccskísérlet egyik aktív résztvevőjét. Az ítélethirdetésen a vádlott jobbikos támogatói, sőt a Jobbik EP-képviselője, Morvai Krisztina is részt vett. Ez az első alkalom, hogy ítélet született egy szélsőjobboldali terrorista ellen, aki robbantásokkal próbálta megfélemlíteni az akkori, baloldali kormány tagjait. A magyar jobboldal a mai ítélettel megkapta rég megérdemelt bizonyítványát, még ha a 2006-tól kezdődően erőszakos bűncselekményeket politikai alapon elkövető terrorcsoport ítéletére 10 évet kellett is várni.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a Fővárosi Törvényszék döntését, ideje volt, hogy ítélet szülessen a szélsőjobb által elkövetett terrorcselekmények ügyében.

Vadai a közleményében elfelejti megemlíteni, hogy a 2006-os rendőrterror idején magyar emberek szemeit lövette ki Gyurcsány és a kormánya. Tehát ilyen alapon már terrorista kormánya is volt már a baloldalnak. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére