Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék az egészségügyi dolgozóktól is csak elvettek

888

2021.10.20. 13:35

Itt a kampány, a baloldal teljes fokozatba kapcsolta az ígéret- és hazugsággyárat – kommentálta a Fidesz a DK szerdai, az egészségügyi dolgozók béremelését szorgalmazó sajtótájékoztatóját.

 

Az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták: „Azok a Gyurcsányék ígérgetnek az egészségügyi dolgozóknak, akik kormányzásuk alatt több ezer orvost, ápolót tettek az utcára, megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták őket és még egyhavi bért is elvettek tőlük.”

Ha a baloldalon múlt volna, sokszorosa lenne a járvány áldozatainak száma is, hiszen a baloldal végig akadályozta az egészségügyi védekezést, és oltásellenes kampánnyal bizonytalanította el az időseket – tették hozzá.

Kiemelték: a Fidesz–KDNP kormányzása óta átfogó orvosi és ápolói béremelés zajlik, sorra újulnak meg a kórházak, a rendelők, és 1700 milliárddal fordítanak többet az egészségügyre, mint a baloldal fordított 2010-ben.

Ne hagyjuk, hogy visszatérjenek azok, akik tönkretették az egészségügyet, akik vizitdíjat és kórházi napidíjat akarnak fizettetni a betegekkel! Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay!”

– zárta közleményét a Fidesz.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére