Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány két hónappal a választások elõtt még mindig a határon túliak ellen uszít

Sümeghi Lóránt

2018.02.08. 21:28

A Demokratikus Koalíció elnöke pécsi fórumán többek között megismételte: megvonná a szavazati jogot a magyar állampolgársággal rendelkezõ határon túliaktól.

Az ellenzéki politikus a fórumon a "demokratikus oldal" támogatására szólította fel a baloldali érzelmű szavazókat, majd kifejtette: a különbségek, amelyek a baloldali ellenzéki pártok között vannak, "nem különösebben számítanak" a választásig. A politikus egyúttal bejelentette, hogy a DK a független országgyűlési képviselőjelöltként induló Mellár Tamás közgazdászt támogatja Pécsen.

Gyurcsány Ferenc a kizárólag általa jobboldaliként jellemzett képviselőjelöltről azt mondta: független jelöltként pokoli nehéz dolga lesz, és ha véletlenül nem nyer, akkor el fognak veszni a szavazatai.

Az ellenzéki politikus a fórumon emellett arról beszélt, hogy meg kell roppantani a jobboldali, konzervatív médiát. Egyúttal megismételte, hogy

megvonnák a szavazati jogot a magyar állampolgársággal rendelkező határon túliaktól."

Gyurcsány Ferenc végül kitért arra is, hogy pártja közelgő kongresszusán jelenti be a demokraták kormányzásának legelső napi programját. 
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére