Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány ismét hülyét csinált magából

Nagy Gábor

2017.05.05. 15:58

A Demokratikus Koalíció elnöke ismét bebizonyította, mennyire hiteltelen figurája a közéletnek.

Április végén Gyurcsány Ferenc hetvenkét órás ultimátumot adott Orbán Viktornak. A volt kormányfő azt állította, információval rendelkezik a jelenlegi miniszterelnökhöz köthető pénzmozgásokról. Hozzátette azt is: közvetítőkön keresztül bele tudott tekinteni ezekbe a dokumentumokba, melyek a feltételezését alátámasztják. Csakhogy most csütörtökön, amikor rákérdeztek az egykori kormányfőnél arra, hogy van-e bizonyíték a sajtóban hangoztatott kitalációra, Gyurcsány kínos mosollyal úgy válaszolt:

Megteszek mindent, hogy nálam legyenek a papírok."

Magyarán a Demokratikus Koalíció elnöke elismerte: nincs a kezében semmi, ismét hülyét csinált magából.

Ám Gyurcsány Ferenc mostani performansza a baloldal fenegyerekénél, Botka "Rolex" Lászlónál is kiverte a biztosítékot, és kitört a háború kettejük között. Már a május elsejei piknikeken froclizta egymást Gyurcsány és Botka, ami után csak olaj volt a tűzre "Rolex" Laci szerdai ATV-s interjúja. Ebben a szegedi polgármester ezt üzente Gyurcsánynak:

Ha a DK elnöke nem tud bizonyítékokkal előállni Orbán ellen, akkor azonnal mondjon le elnökségi posztjáról.”

Két nappal később, meg is érkezett Gyurcsány válasza Botka felszólítására. Egy pénteki kaposvári pártrendezvényen ugyanis a DK elnöke úgy fogalmazott:

„Az MSZP a hegemóniáját akarja visszaszerezni, nagyon idegesek attól, hogy ezen a térfélen csángálnak hatan-heten. [...] Nem mondom nyilvánosan, de megnézték a kollégáim a Botka beszédeit. Gyerekek, a Botka többet gyurcsányozik, mint orbánozik.”

És végül a baloldalon belül húzódó frontvonalakat jól mutatja a most vasárnap rendezett debreceni időközi választás is, ahol az összes ellenzéki párt, így a DK és az MSZP is rajthoz áll. Jó szokás szerint össze is vesztek azon, hogy kinek kellett volna visszalépnie, és ki tehet arról, hogy a két párt nem indul közösen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére