Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány és felesége a legbrutálisabb nemzetellenes politikát képviseli

Sümeghi Lóránt

2019.09.01. 13:58

Kocsis Máté a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában hangsúlyozta, hogy Gyurcsány Ferencék semmibe veszik a magyar emberek két választáson és egy népszavazáson világossá tett akaratát a határvédelemről és a brüsszeli bevándorláspolitikáról.

A Fidesz frakcióvezetőjét arról kérdezték, mi a véleménye arról, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti (EP-) képviselője nem támogatja, hogy az EU kifizesse Magyarországnak a határvédelem költségeit. A kormánypárti politikus szerint a magyar embereknek már nem meglepő, hogy Gyurcsány Ferenc vagy a felesége „a legbrutálisabb nemzetellenes politikát” képviseli. Hozzátette, az ellenzéki politikus kijelentése is annak bizonyítéka, hogy a Gyurcsány vezette politikai tömb, az egész baloldal nem változtatott politikáján.

Hiába döntöttek a magyarok az elmúlt választásokon egyértelműen, Gyurcsány Ferenc továbbra is folytatja az ámokfutását a bevándorlás, a kvóta és a határkerítés lebontása érdekében

– fogalmazott.

Szerinte érdekeltek abban, hogy Magyarországnak semmi se jusson. Arra a felvetésre, hogy Gyurcsány Ferenc lehülyézte a Fidesz politikusait és azt írta a Facebook-oldalán, „a franc se akarja lebontani a kerítést”, Kocsis Máté úgy reagált: akkor minek ment oda egy erővágóval, mikor épült a kerítés?

Miért gyűjtött a DK aláírást a betelepítési kvóta mellett? Miért nem szavazták meg az ezzel összefüggő alkotmánymódosítást?

– sorolta kérdéseit.

Közölte, nincs semmi meglepő abban, hogy „Gyurcsány Ferenc notórius hazudozó és azt is letagadja, amiről teljesen nyilvánvaló felvételek vannak”. Hozzátette egyúttal, hogy tájékoztató kampányt indítanak azért, mert minden magyarnak joga van tudni, mit jelent a Gyurcsány Ferenc és felesége vezette baloldal politikája.

Kocsis Máté szerint akár provokációnak, egyfajta szankciónak is felfogható, hogy az EU a határvédelem költségeinek fele helyett mindössze egy százalékát téríti meg Magyarországnak. Úgy indokolt, amikor Magyarország a határát védi, akkor a schengeni határt is védi, ez európai uniós kötelezettsége. Hozzátette: ez az a szerződéses alap, amely miatt Magyarország azt gondolja, hogy a költségeket felerészben az uniónak kellene állnia. Reményre ad okot, hogy ezt a kedvezőtlen ígéretet még a Juncker-féle bizottság tette, és az újonnan felálló bizottságnál újra meg kell nyitni a határvédelmi költségekkel kapcsolatos tárgyalásokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére