Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyöngyösi: "A holokauszt egy olyan állatfaj, amellyel kapcsolatban az indulatok egyre nõnek"

Forisek Ádám

2019.03.12. 13:45

A Jobbik alelnöke nemrégiben még azt magyarázta, hogy a zsidókat listázó kijelentésére Vona Gábor kényszerítette. Nem világos azonban, hogy mi, vagy ki kényszerítette arra, hogy egy másik alkalommal, egy lakossági fórumon a holokausztot állatfajnak, a holokausztkompenzációt pedig intézményesített korrupciónak nevezze.

Ismeretes, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik jelenlegi alelnöke és frakcióvezetője nemrégiben még kézzel-lábbal próbálta magyarázni, hogy 2012-es, zsidókat listázó parlamenti felszólalása igazából nem is úgy volt, meg amúgy is Vona Gábor kérte fel arra, hogy ezzel kapcsolatosan tegyen fel kérdést az Országgyűlésben.

Ezúttal egy 2013-as körmendi lakossági fórumról kerültek elő felvételek, amelyek alapján úgy tűnik, Gyöngyösit egyáltalán nem zavarja annyira a zsidózás, mint ahogy azt manapság szereti hangoztatni.

Az Origo birtokába került felvételeken Gyöngyösi Márton bár nagy tragédiának nevezi a holokausztot, azért gyorsan belebocsátkozott egy gyors történelmi fejtegetésbe, mely szerint a világtörténelemben bekövetkező tragédiákkal kapcsolatos érzelmek az idő múlásával tompulnak.

A holokauszt az egy olyan érdekes állatfaj, amellyel kapcsolatban az indulatok nőnek. Tehát mintha egyre több lenne a holokauszttúlélő, és egyre nagyobb lenne a holokauszttal kapcsolatos fájdalom”

– közölte cinikusan a politikus.

Egyenesen felháborítónak tartom azt, hogy a holokauszttúlélők kompenzációjáról úgy beszélünk, mintha az egy teljesen természetes és magától értetődő dolog lenne"

– folytatta Gyöngyösi, aki szerint ezt csak azért nem nevezi senki "intézményesített korrupciónak", mert zsidókról van szó.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére