Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyomorforgató Gulag pizzákat kínál egy budapesti étterem

Sümeghi Lóránt

2017.02.09. 13:58

Tiltott önkényuralmi jelképekkel és kommunista plakátokkal kidíszített budapesti étteremre bukkantunk, amely gyomorforgató ételekkel gyalázza meg a magyar antikommunisták hõsiességét és mindazok emlékét, akik életüket vesztették a vörösterror miatt.

Tiltott önkényuralmi jelképekkel és kommunista plakátokkal kidíszített budapesti étteremre bukkantunk, amely gyomorforgató ételekkel gyalázza meg a magyar antikommunisták hősiességét és mindazok emlékét, akik életüket vesztették a vörösterror miatt.

Kapaszkodj meg!

A Marxim Pub nevezetű förmedvény még a név- és logóválasztás kapcsán sem igyekezett leplezni tapintatlanságát, ízléstelenségét. A tiltott önkényuralmi jelképként számon tartott vörös csillag kitűnően tükrözi az étterem tulajdonosának ízlésvilágát. Mi több, a vendéglátóhely közösségi oldalán még botrányosabb kommunista propagandát látni, olyan tömeggyilkosok arcképével, mint Sztálin és Mao Ce-tung.

Ha eljutsz az étlapig, az étvágyad biztosan elveszted.

Ugyanis valamilyen oknál fogva ennek az étteremnek a vezetősége viccesnek találta a pizzáikat olyan nevekre keresztelni, amelyek konkrétan kimerítik a nagy nyilvánosság előtt, jelentéktelen színben feltüntetett kommunista bűnöket:

  • Gulag pizza - máshol Hawaii,
  • CCCP IZZA,
  • Pizza á la brrr...ÁVÓ,
  • Malenykij robot,
  • Szibériai álom.

Tekintettel arra, hogy nem egy magyar család hozzátartozóit hurcolták el Szibériába vagy a Gulágra – akik onnan soha sem tértek vissza – különösen gyomorforgató, hogy pont egy a kikapcsolódással azonosított helyszín nevét (Hawaii) viselő pizzának adják a "Gulag" nevet.

Képzeljük csak el, ha ugyanezen étterem hitleres plakátokkal fogadná a vendégeket és egy holokauszt nevű pizzával? 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére