Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyáván megfutamodott a nácizó Kocsis-Cake Olivio a 888 kérdései elõl

Sümeghi Lóránt

2018.08.01. 13:18

A Párbeszéd országgyûlési képviselõje, Kocsis-Cake Olivio úgy tûnik, csak a Magyarországot lejáratni akaró, migránssimogató balliberális médiában érzi magát bátornak.

Történt ugyanis, hogy Magyarország bevándorláspolitikája kapcsán Kocsis-Cake hatalmas mellénnyel kezdett el hitlerezni, nácizni és a magyarországi kisebbségek deportálásáról szónokolni a nyilvánvalóan lejárató szándékkal megáldott brit BBC-nek.

Az, hogy a műsor szerkesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy a Magyar Gárdát, a Mi Hazánk Mozgalmat, Toroczkait és a szkinhed pólókat összemossák a határvédelem és a tömeges bevándorlás kérdésével, nem okozott meglepetést, egy fake news-gyár erre képes, többre nem. 

BBC News

Preserving traditions or promoting hate - what's driving Hungary's new nationalism? (via BBC World Service)

Azonban a felvételen a Kocsis-Cake Olivio által elmondott brutális hazugságokra és válogatott hülyeségekre már érdemes kitérnünk, hiszen ez a derék politikus mégiscsak országgyűlési képviselő, aki kifelé – sajnos – Magyarországot és a magyar embereket is képviseli. 

De mit is mondott Kocsis-Cake Olivio Magyarországról és a magyar bevándorláspolitikáról?

Szó szerint azt, hogy "történész vagyok és [eddig] nem értettem, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, hogyan tudott Hitler teljes kontrollra szert tenni. De most kezdem megérteni." Majd később hangsúlyozta, hogy

azt gondolom, hogy a kisebbségek, kiváltképpen a romák ellen nagymértékű a diszkrimináció. Félő, hogy ugyanaz fog megtörténni [itthon], mint ami 1930-ban történt Németországban."

Tehát az Országgyűlés első olyan képviselője, aki szemmel láthatóan kevert örökséggel lett megáldva, azt gondolja, hogy Magyarországon már csak idő kérdése, és hamarosan marhavagonokba lesznek pakolva a honi kisebbségek?

Ráadásul mekkora idiótának kell lennie Kocsis-Cake Oliviónak, hogy a nemrégiben Izraelbe látogató és a zsidók védelmét hangsúlyozó Orbán Viktort egy lapon emlegesse Adolf Hitlerrel és az 1930-as évekbeli németországi viszonyokkal?

Mivel rég hallottunk ilyen hitvány, alacsony szintű liberális politizálást, kíváncsiak voltunk Kocsis-Cake reakciójára, hogy ezeket a sorokat tényleg komolyan mondja, vagy csak nem beszél elég jól angolul. Kérdéseinket el is küldtük neki tegnap, azonban Kocsis-Cake nagy bátorsága úgy tűnik hamar elszállt, cikkünk megjelenéséig reagálni sem mert a 888.hu megkeresésére.

A Párbeszéd politikusának küldött levelünkben az alábbi kérdések fogtak ki Kocsis-Cake Olivio intellektusán:

  • Mivel tudja alátámasztani a nemrég Izraelbe látogató és a magyarországi zsidóság védelmezését hangsúlyozó Orbán Viktor és az Ön által emlegetett '30-as évekbeli, németországi események között felállított párhuzamát?
  • Miért érzi szükségét annak, hogy 2018-ban Adolf Hitlerről és a kisebbségek akkori, szisztematikus likvidálásáról beszéljen Magyarország kapcsán?
  • Kérem fejtse ki bővebben – akár konkrét esetet is megjelölve –, hogy a magyarországi kisebbségeket mikor fenyegette 2010 óta bármikor is olyan veszély, amely deportálást vagy haláltáborokba történő szállítást foglalt magába?
  • Végezetül: nem tart attól, hogy az efféle, a tényeket szándékosan összemosó retorikájával megbántja azokat a magyar embereket és családokat, akik a holokausztban érintettek voltak?

Természetesen, ha a nácizó Kocsis-Cake mégis összeszedi magát és reagál, annak közlésével nem maradunk adósok. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Német államfő: Németország bevándorló hátterű ország

Németország bevándorló hátterű ország, és gazdagsága, jóléte nem lett volna elérhető a bevándorlók nélkül – jelentette ki Frank-Walter Steinmeier német államfő kedden az egyik hagyományos ipari övezetben, a Ruhr-vidéken tett látogatásán.

Nagy Feró is aláírt, faji megkülönböztetés a Broadway-en

Nagy Feró is aláírt, faji megkülönböztetés a Broadway-en

A Kossuth-díjas énekes, Nagy Feró is aláírta a Stop Gyurcsány petíciót. Visszatérhet a megkülönböztetés a Broadwayre. A brit egészségügyi miniszter a biológiai tények elfogadása miatt került célkeresztbe.

Ajándék vagy végeláthatatlan hitel a helyreállítási alap?

Ajándék vagy végeláthatatlan hitel a helyreállítási alap?

Az Alapjogokért Központ a Helyreállítási és Ellenállóképességi Alap (RRF)-ról tartott workshopot kedden. A workshop keretein belül Kovács István a központ stratégiai igazgatója és Kovács Attila közgazdász osztották meg gondolataikat.

Előzi az Elkxrtuk a James Bondot a Corvin moziban

Előzi az Elkxrtuk a James Bondot a Corvin moziban

Hétfő délután jelentette be a Budapest Film, hogy megkezdik a jegyárusítást az Elkxrtuk című filmre. Az artfilmesek október 22-től egy hétig naponta egy vetítést biztosítanak az elhíresült politikai thrillenek. A Corvin mozi kedd déli adatai alapján lényegesen több jegyet foglaltak le a magyar film egy hónap múlva esedékes első vetítésére, mint a csütörtöki James Bond-premierre – olvasható a Magyar Nemzeten.

Rihanna ismét megkapta a kulturális kisajátítás vádját a fehérneműs divatbemutatója miatt

Rihanna ismét megkapta a kulturális kisajátítás vádját a fehérneműs divatbemutatója miatt

Megtartották a múlt héten az énekesnő harmadik Savage X Fenty elnevezésű divatbemutatóját, amely nem minden rajongónak nyerte el a tetszését. Sokan azt sérelmezték, hogy feketék helyett fehéreket kértek fel arra, hogy befont hajjal jelenjenek meg az eseményen. Rihanna bemutatója már tavaly is negatív visszhangot kapott.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére