Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyalázkodásban és kamuvideó-gyártásban merült ki a baloldal kreativitása

888.hu

2020.06.16. 17:30

Kedden az Országgyűlés elfogadta a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt. Az elmúlt hónapokban a baloldali politikusok folyamatosan a járványnak szurkoltak, akadályozták a védekezést. Tevékenységüket pedig az álmentős kamuvideójával koronázták meg.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondása szerint a kormány üdvözli az Országgyűlés döntését, amellyel felkérte a kormányt a rendkívüli jogrend megszüntetésére, azt kérik, mielőbb hirdessék ki a törvényt, hogy a kormány is hamar dönthessen, és így szerda éjfélkor véget érhessen a rendkívüli jogrend.

A tárcavezető kiemelte: mindenkit köszönet illet, aki részt vett a járvány elleni védekezésben, létrejött a nemzeti egység, még ha ebben a baloldal nem is vett részt.

Amint azt már a migránsválság során tapasztaltuk, a baloldal ezúttal is bebizonyította, hogy nem lehet rá számítani.

A baloldali politikusok gáncsoskodása már akkor elkezdődött, amikor a kormány március közepén arra kérte őket, hogy a hatékony védekezés érdekében a parlament térjen el a házszabálytól, és amint csak lehet, szavazzon a koronavírus-törvényről. Az MSZP, a DK, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP képviselői azonban sem a házszabálytól való eltérést, sem magát a törvényt nem támogatták.

A baloldal szerint a kormány arra akarta felhasználni a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt, hogy diktatúrát építsen Magyarországon, és teljhatalmat adjon Orbán Viktor miniszterelnök kezébe. (Arról, hogy milyen sületlenségeket hordtak össze az ellenzéki politikusok, ITT és ITT írtunk bővebben.)

Attól sem riadtak vissza, hogy álhírekkel próbálják meg az egészségügyi intézkedésekbe vetett társadalmi bizalmat megingatni.

Hiába érkeztek naponta a repülők, amelyek több tonna védőfelszerelést és lélegeztetőgépeket hoztak, láthatóan ez senkit sem érdekelt a baloldalon.

Müller Cecília országos tisztifőorvos sem maradt ki a lejárató kampányból, az ő munkájából is gúnyt űztek.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a baloldal a Pesti úti idősotthonban kialakult helyzet miatt már nem emelte fel a hangát, pedig a Karácsony Gergely főpolgármester vezette Fővárosi Önkormányzat felügyelete alá tartozó intézmény az ország legsúlyosabb gócpontja lett.

A baloldal teljes inkompetenciáját legjobban Korózs Lajos kamuvideós akciója mutatja be.

Az MSZP-s képviselő az általa mentőtisztnek nevezett Németh Athinával beszélgetett, aki többek között azt állította, hogy mialatt a koronavírus-járvány alatt önkéntesként (is) dolgozott, a kórházból hazaszállítottak közül tízből kilencen meghaltak.

Hamar kiderült, hogy Németh nem dolgozott mentősként sem az Országos Mentőszolgálatnál, sem más betegszállító vállalkozásnál. A bődületes hazugságokat tartalmazó kisfilmet az MSZP vezetése is jóváhagyta. Az ügyben rémhírterjesztés miatt nyomozást indított a Készenléti Rendőrség Kerületi Nyomozó Iroda.

A rendkívüli jogrendre már nincs szükség, azonban a járvány még nem ért véget, ezért a járványügyi készültséget továbbra is fenn kell tartani.

A képviselők erről is döntöttek ma a parlamentben. A járványügyi készültségről szóló törvény kétharmados többséget igénylő részeit 135 igen mellett szavazta meg az Országgyűlés, míg a sima többséget igénylő rendelkezéseit 132 igen szavazat mellett fogadta el.

Vagyis a baloldal nem támogatta a járványügyi készültség bevezetését.

Nincs meglepetés, ugyanott folytatják, ahol abbahagyták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brüsszel ellopta a lovainkat

Az uniós szóvivő megnyilatkozott. Zárjuk mi is a napot egy viccel.

Így finanszírozza Soros György az Európa Tanácsot

Így finanszírozza Soros György az Európa Tanácsot

Erre az Európai Jogi és Igazságügyi Központ igazgatója világított rá egy interjúban. A szakértő állítását az Európa Tanács éves pénzügyi jelentésére alapozza. Szerinte azzal, hogy az Európa Tanács pénzbeli támogatást fogad el magánszemélyektől, kérdésessé válik a szervezet politikai függetlensége.

Trump: akkor engedem Bident a Fehér Házba, ha bizonyítja, hogy szavazatait legálisan szerezte

Trump: akkor engedem Bident a Fehér Házba, ha bizonyítja, hogy szavazatait legálisan szerezte

Ismét Trump van nyeregben, miután fontos helyeken sikerült bizonyítani több tízezer szavazat elcsalását. Egyre több esély van arra, hogy a Legfelsőbb Bíróság érvényteleníteni fogja több tagállamban is a szavazás eredményét.

Gyurcsány Ferenc megint lebukott

Gyurcsány Ferenc megint lebukott

Ferenc testvér annak idején még simán vétózott volna a lengyelekkel közösen.

Izrael újabb iráni atomtudóst gyilkoltathatott meg Teherán közelében

Izrael újabb iráni atomtudóst gyilkoltathatott meg Teherán közelében

2010 óta több perzsa atomtudóst is meggyilkoltak – Irán Izraelt vádolja a merényletekkel.

USB-kártyákkal csalta el Biden a választást Pennsylvaniában?

USB-kártyákkal csalta el Biden a választást Pennsylvaniában?

Nagyjából 120 ezer voks jogszerűségét kérdőjelezi meg az amerikai haditengerészet korábbi parancsnokának vallomása.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére