Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gréczy lemond parlamenti mandátumáról

888.hu

2019.12.20. 21:08

A zaklatási botrányba keveredett gyurcsányista politikus ezt az ATV stúdiójában jelentette be.

2019. december 31-i hatállyal lemondok parlamenti mandátumomról – jelentette be Gréczy Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Gréczy Zsolt erről péntek délután tájékoztatta Gyurcsány Ferenc pártelnököt is. Mandátumát listáról szerezte, így annak betöltéséről a DK elnöksége dönt – írja az atv.hu.

Mint ismert, a DK politikusát többen is zaklatással vádolták meg, egy popzenész, akinek elmondása szerint a barátnőjét zaklatta Gréczy, majd a Mi Hazánk szakértője is azt állította, hogy Gréczy őt is zaklatta.

Ledobták a DK-s Gréczyre az atombombát: újabb brutális képek kerültek napvilágra

Miután egy nő – minden bátorságát összeszedve – bizonyítékokkal együtt megvádolta Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselőt, a politikus kínos magyarázkodásba kezdett: hazugságnak titulálta az ügyet, perrel fenyegetett, ám érdemben egyszer sem cáfolta a képek valódiságát. Most azonban újabb képek jelentek meg a Vadhajtások oldalán, amelyeket aberrált tartalmuk miatt nem osztunk meg olvasóinkkal (a képeken Gréczy [...]

Ezután a Vadhajtásokon tűntek fel intim, majd lényegében pornográf fényképek Gréczyről, aki elismerte, hogy ő van a képeken, a zaklatást viszont tagadja, s egyenesen úgy fogalmazott: ebben az ügyben ő maga az áldozat.

Gyurcsány Ferenc a Facebookon úgy fogalmazott: más körülmények között fogja őket segíteni Gréczy.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére