Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Genderőrület címmel új könyvet adott ki az Alapjogokért Központ

888.hu /Alapjogokért Központ

2020.10.09. 19:00

A mű a gender-fogalom megjelenésétől kezdve az ideológia politikára, kultúrára és a társadalomra gyakorolt hatásait elemzi, átfogó képet adva a gender-forradalom globális érzékenyítő propagandájáról – írja közösségi oldalán az Alapjogokért Központ.

Az Alapjogokért Központ kiadásában jelenhet meg magyar nyelven is Marguerite A. Peeters: Genderőrület – Útmutató a globális mesterterv megértéséhez című könyve.

Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója a könyvbemutatón úgy fogalmazott, hogy talán soha nem volt időszerűbb egy ilyen könyv megjelenése. Mivel a genderlobbi egyre nagyobb hatást gyakorol Magyarországra is, és már a gyerekeinket is veszélyezteti érzékenyítő tevékenysége.

A Genderőrület nem mesekönyv, hanem egy tudományos mű, mely lerántja a leplet a genderelmélet lopakodó ideológiájáról és annak kritikáját adja.

A stratégiai igazgató felidézte, hogy bár ezen progresszív ideológia előszeretettel láttatja magát a szabadság kiterjesztőjének, valójában mindenkit, aki megkérdőjelezi dogmatikáját, kirekesztőnek bélyegez, ezáltal pedig korlátozza a szólás- és véleményszabadságot, a tudományos- és akadémiai szabadságot is. A könyv hiánypótló lesz a piacon, hiszen a Magyarországon egyre inkább szárba szökkenő genderideológia ellen nyújt érvrendszert, mellyel a konzervatívok felvértezhetik magukat a progresszívokkal szemben.

Marguerite A. Peeters, a könyv szerzője videóüzenetében arról beszélt, hogy a genderelmélet valójában a marxizmus újragondolását jelenti. Az elnyomott munkásosztályt azonban ma az ideológia számára az LMBT-közösségek és a nők jelentik, melyet fel kell szabadítani a férfiak elnyomása alól. Az írónő a felvételen arról is beszélt, hogy a gender-fogalom már a második világháború után megjelent a köztudatban, ugyanakkor csak a hidegháború megszűntével tudott igazán erőre kapni, mivel addig a nyugati országokat más típusú viták kötötték le. Peeters úgy fogalmazott:

a nyugati konzervatívok későn ébredtek, csak úgy, mint a XVIII. században a francia konzervatív nemesség, aztán egyszer csak azon kapták magukat, hogy a guillotine alatt van fejük.

Nyugaton ma hasonló a helyzet, mivel a gender-propaganda témáját a média, az értelmiség és a baloldali-liberális politika is egyaránt dogmatizálta. Ráadásul a nyugati konzervatívoknak nincs vezetője, aki fellépne a gender-kérdés ellen, ezért ma azt tapasztalhatjuk, hogy a Lajtán túli jobboldaliak számára is Közép-Európa jelenti a fényt a sötétségben.

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője beszédében azt mondta: a könyv azért különös jelentőségű, mert megmutatja a genderelmélet valódi arcát. A társadalmi nemek bevezetését követelők ugyanis fokozatosan érzékenyítik a közvéleményt, először csak a diszkrimináció megszüntetését követelik, majd az egyenlőség nevében a szociális juttatások kiterjesztését, végül pedig az LMBT-életmódot teszik társadalmilag elfogadott, követendő normává. A nyugati társadalmak jogrendszerébe mára már annyira beleette magát ezen progresszív ideológia, hogy a társadalom legalapvetőbb tartópilléreit fenyegeti: a házasságot és a családot. Ezért szólít fel Peeters ellenállásra – fogalmazott Párkányi Eszter, ugyanis a gender-ideológia az új pogányság, mely mindenhol virágzik, ahol nem találkozik ellenállással.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére