Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Független" civilek tüntiztek a Soros-egyetemért

Tóth Dalma

2018.11.24. 22:00

A ballibek ismét utcára vonultak. Ma éppen a "A tudomány és az oktatás szabadságáért" tüntiztek Budapesten és a 888-at támadták.

A bátor "forradalmárok" az esemény Facebook-oldala szerint Soros György egyeteméért és a tanszabadságért "léptek a frontvonalra."

Sőt az esemény beharangozója szerint elfoglalják a Kossuth teret és egy hétig ott maradnak. A Facebookon megadták még a Paypal-számlaszámukat is, ahova pénzt lehet utalni nekik. Az ígérték, a befolyt összeget a téren veszteglők ellátására fogják költeni. A semmittevésért nagylelkűen még pénzt is elfogadnak.

A tüntetésen felszólalt Tamás Gáspár Miklós filozófus, a CEU oktatója, aki a gender szak megszüntetése és a Soros-egyetem várhatóan Bécsbe költözése miatt adott hangot felháborodásának. Aztán egy hatalmasat sivalkodott kollégánk véleménycikke miatt, amelyben őszintén írt arról, hogy az ELTE-n politikailag milyen egyoldalú, manipulatív mondatok hangoztak el. Majd portálunk arra kérte a hallgatókat, ha ők is találkoztak hasonló esettel tanulmányaik során, írják meg nekünk. TGM mindennek ellenére tudatosan megválogatva szavait feljelentgetésekről beszélt az '50-es évek diktatúráját vizionáló baloldali médiával együtt.

Kövér-Van Til Ágnes, az ELTE társadalmi nemek tanulmányának programvezetője is beszédet tartott a rendezvények. Elképesztő kép élhet a programvezetője fejében arról, hogy mennyire releváns és elképesztően fontos ma a gender szak Magyarországon, mivel a szak megszüntetését a egész felsőoktatás elleni támadásként értékelte.

Most a teljes ellenzéki média odavan a demonstrálókért, akiktől az ellenzék megváltását várják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére