Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Frappáns választ adott a csepeli önkormányzat a kitűzött szivárványos zászlókra

888.hu

2020.08.24. 12:40

Ha ezek szerint bármit ki lehet tűzni a városházára, miért ne lehetne egy ennyire pozitív üzenetet közvetíteni?

A szivárványos zászlóról mint az elfogadás köntösébe bújtatott politikai szimbólumról már korábban írtunk, és beszámoltunk arról is, hogy micsoda „zászlóharc” vette kezdetét az ellenzéki önkormányzatoknál, ahol sorra tették ki a városházára a nem hivatalos szivárványos zászlót. A csepeli önkormányzat azonban ennél tovább ment, úgy gondolták, hogy miért ne képviselhetnék ők is a saját értékrendjüket egy zászlóval.

Csepel Önkormányzata csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez. A mai napon a szivárványos helyett mi a Baba zászlót tűztük ki a polgármesteri hivatalra. Ezzel is azt üzenve, hogy mi a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hiszünk
– írta Borbély Lénárd a Facebookon.
Majd folytatta: A hálószoba titkai mindenki magánügye. Ez nem lehet propaganda tárgya. Minden ember méltóságát tiszteletben tartjuk. Mi abban hiszünk, hogy a család egy férfi és egy nő közösségén alapul, a gyermekvállalás pedig a boldogságot és a jövőt jelenti. Azt kérem minden csepelitől, hogy most, az iskolakezdés előtt is, kiemelten figyeljünk a gyermekekre – írta a polgármester.

https://www.facebook.com/borbely.lenard.csepel/posts/3751775514836012

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére