Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatódik a főpolgármesterségi komédia: Puzsér mindenképp elindul, de azért feltételeket is szab

Zelenka Dóra

2019.04.09. 07:46

Ellenzéki belháború ide vagy oda, Puzsér azért biztosan indul a fõpolgármesterségért.

Még tegnap röppent fel a hír, hogy ismét befuccsolt a legújabb ellenzéki összefogás. Az LMP-től származó hírek szerint Puzsér Róbert még vasárnap este függesztette fel az előválasztással kapcsolatos tárgyalásokat Karácsony Gergellyel, mivel az MSZP-DK-Párbeszéd-Momentum az LMP és a Jobbik nélkül állapodott meg a kerületi polgármesterjelöltekről.

Nem akarnak osztozni az ellenzéken és nem akarják leváltani a Fideszt. A Fidesz maradjon hatalmon, az MSZP és a DK meg ellenzékben. Õk az ellenzéki pole-pozícióért hajtanak, ezért szalámizzák le a centrumot"

– fogalmazott Puzsér a Hír TV-nek adott interjújában.

A Momentum kapcsán közölte: ugyanazért csatlakozott a régi ellenzéki pártokhoz, amiért 1994-ben az SZDSZ vagy 2013-ban az Együtt és a Párbeszéd: a júdáspénzért, a pozíciókért, a polgármesteri helyekért, a felügyelőbizottsági helyekért.

Az előválasztás Puzsér szerint akkor jöhet létre júniusban, ha Karácsony Gergely kiad egy nyilatkozatot arról, hogy összellenzéki együttműködés lesz nemcsak a fővárosban, hanem a kerületekben is a Jobbikkal és az LMP-vel együtt.

Leszögezte: abban az esetben, ha létrejönne az összellenzéki együttműködés minden kerületben, akkor nyitott lenne az előválasztásra. Szerinte nem lehet kihagyni a Jobbikot.

Kitört az ellenzéki belháború Budapesten

2019. április 8. 13:30 Még el sem kezdődött, de máris csúfosan befuccsolt a legújabb ellenzéki összefogás. Úgy tűnik, hogy Puzsér Róbert és az LMP hadat üzen az MSZP-DK-Momentum-Párbeszéd bevándorláspárti szövetségnek, mivel azok kihagyták őket az ellenzéki polgármesterjelöltek kiválasztásából.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére