Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Földi: muszlim katonák követik el a merényleteket Európában

Bertha László

2017.01.08. 13:38

A muszlim katonák által végrehajtott európai terrortámadások nagyon is végiggondolt akciók. A floridai lövöldözés ugyanakkor nem tartozik ebbe a kategóriába - véli Földi László titkosszolgálati szakértõ.
A muszlim katonák által végrehajtott európai terrortámadások nagyon is végiggondolt akciók. A floridai lövöldözés ugyanakkor nem tartozik ebbe a kategóriába – véli Földi László titkosszolgálati szakértő.

A szakértő szerint három csoportba sorolhatók a világban manapság elkövetett merényletek. Az egyik típusra a floridai lövöldözés a példa, amikor egy mentálisan sérült férfi vaktában lövöldözve öt embert megölt, nyolc másikat pedig megsebesített. Földi tehát kizárta annak lehetőségét, hogy a 26 éves férfi fanatizmustól vezérelve gyilkolt volna.

A másik csoportba a klasszikus terrortámadások tartoznak, amelyek elkövetői általában valamilyen ideológia nevében gyilkolnak. A támadások harmadik fajtájába a muszlim katonák által végrehajtott, nagyon is végiggondolt, a háború által determinált akciók sorolhatók, amelyek jelenleg Európában zajlanak.

Utóbbi kapcsán gyakran számon kérik a különböző országok titkosszolgálatain az együttműködés hiányát, vagy például azt, hogy nem iktatnak ki gyanússá vált személyeket. Földi szerint ennek oka a politikai döntések között keresendő, mert a közéleti vezetők sem működnek együtt, az egyes országokon belül is gyakorlatilag háború folyik az érdekcsoportok között.

A szakértő példaként említette az USA-n belüli, illetve az Egyesült Államok és Oroszország közötti konfliktusokat. Földi szerint jól látható, hogy az amerikai elnökválasztást elvesztő demokrata oldal még mindig nem nyugszik bele az eredménybe, és az utolsó erejével Oroszországot piszkálja azzal, hogy NATO csapatokat küld a kelet-európai ország határaihoz, és az amerikai választási kampányba avatkozó orosz hackertámadásról beszél.

(Hirado.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A spanyol jobboldal vezetője V4 egységét méltatta Lengyelországban

A visegrádi csoport (V4) a nemzeti szuverenitás védelmében tanúsított egységét méltatta Santiago Abascal, a spanyol VOX párt vezetője abban az interjúban, amelyet a TVP Info lengyel közszolgálati hírtelevíziónak adott hétfőn megkezdődött lengyelországi látogatása kapcsán.

Az irániak foci helyett a rasszizmusról és a Perzsa-öbölbeli katonai jelenlétről kérdezték az amerikai kapitányt

Az irániak foci helyett a rasszizmusról és a Perzsa-öbölbeli katonai jelenlétről kérdezték az amerikai kapitányt

A fagyi visszanyalt, az iráni újságírók eltérítették a katari sajtótájékoztató normális menetét a futballról. Gregg Berhaltert, az amerikaiak szövetségi kapitányát és Tyler Adamst, a Leeds középpályását mindenről csak éppen a fociról, a keddi Irán-Egyesült Államok mérkőzésről nem kérdezték. A futball helyett a rasszizmus, az amerikaiak Perzsa-öbölbeli katonai jelenléte és Irán nevének helyes kiejtése szerepelt terítéken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére