Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fizessenek a gazdagok: Botka elfelejtette bevallani luxusautóját

Bokor Gábor

2017.04.03. 08:48

Az MSZP-s városvezetõ és családja az utóbbi idõben egy méregdrága terepjáróval jár. A szegedi önkormányzat honlapján megtalálható vagyonnyilatkozatában Botka azonban elfelejtette megemlíteni a luxusautót.

Botka László MSZP-s polgármester és felesége egy 25 milliós, vadonatúj Jeep Grand Cherokee luxusautóval közlekedik. A polgármester amúgy nem szorul rá a komplett vagyont érő gépre, mivel sokszor az önkormányzat autója és sofőr fuvarozza a politikust.

A Ripost úgy tudja, hogy egy ritka, extrákkal felszerelt, különleges kiadású Limited típusról van szó, amiben a fűthető bőr kormánykeréktől az automatikus parkolásig sok minden megtalálható, ezért a 25 millióért.

Botka nem aprózza el, hiszen az autó olyan kényelmi funkciókat szolgáltat, mint a nyolc irányba elektromosan állítható vezetőülés, a hat irányba elektromosan állítható utasülés és a U-Connect okostelefonos szervizapplikáció. 

A Ripost megnézte a politikus vagyonnyilatkozatát, azonban abban nem szerepel a 25 millió forintot érő jármű, sőt az autókra vonatkozó oldalt nemes egyszerűséggel át is húzta a politikus, mintha semmije sem lenne.

Egyre nagyobb kutyakomédiába torkollik ez a "Fizessenek a gazdagok" szlogennel meghirdetett kampány.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére