Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Figyelmeztették Márki-Zay Pétert

888.hu, MTI

2021.12.09. 19:00

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) vezetősége arra figyelmezteti Márki-Zay Pétert, hogy – futballnyelven szólva – fejezze be az „utánrúgásait”, mert ezekért a normális társadalmi élet szereplőitől is „kiállítás” jár.

 

A CÖF-CÖKA csütörtökön közölte az MTI-vel: az ellenzéki miniszterelnök-jelölt „úgy tűnik, hogy mindent mesterfokon tud, kezdve a trágyázástól az aberrált jelző használatáig.

Közgazdászként is repeszt, hazugságnak nevezi a rezsicsökkentést, majd pár napos gondolkodás után bejelenti, hogy ő megtartaná, de másként csinálná.”

„Nagy a duma, nem veszi észre, hogy ő még csak egy hordószónok, de azok között is a gyengék közé sorolható. Az aberrált szót nap mint nap használja fűre-fára, beteges ismételgetéssel, és úgy véli, mindenre tud orvosságot, azaz a 21. század polihisztora” – fogalmaztak.

Hozzátették, hogy Márki-Zay Péter újat, hasznosat nem tervez, csak a meglévő, kifejezetten jól működő kormányzási eredményeket „übereli”.

„Leszögezzük, hogy az ismételgetés perverzióra utal, ezzel nem lehet meccset nyerni. Irány az öltöző, és utána a grund” – áll a CÖF-CÖKA vezetőségének közleményében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére