Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz-szavazókat támadott meg a budaörsi „nyaligátor”

Ányos Miklós

2019.10.29. 18:58

Ismeretlenek töltötték fel a világhálóra korábban azt a videót, amin egy prostituált szolgáltatásait veszi igénybe a budaörsi polgármester, és ami most újabb botrány kereszttüzébe sodorta a várost.

Csenger Zalán-Zsolt Budaörs fideszes országgyűlési képviselője kijelentette, Wittinghoff Tamás erkölcsileg méltatlanná vált posztja betöltésére, a videó megjelenése után. Hozzátette, a polgármester politikailag is alkalmatlanná vált feladata ellátására, ugyanis a múlt héten azt jelentette be, hogy a fideszes képviselők addig nem kaphatnak bizottsági helyeket, amíg nem bizonyítják ártatlanságukat a választások során történt jogsértések kapcsán.

Túl azon, hogy ezzel a képviselőket, a támogatókat, az összes Fidesz-tagot, de szélesebb értelemben véve a választók, a budaörsi választók és a fideszes szavazók egészét teljesen alaptalanul támadta és vádolta meg ilyen vérlázító módon a polgármester. Mindez a Rákosi-időkre emlékeztet.

Budaörsön a jelek szerint az ártatlanságot kell bizonyítani, nem a bűnösséget, ártatlanokat lehet megvádolni, nem a bűnösöket felkutatni. Talán Wittinghoffnak a masszázsszalon táján kéne sepregetnie, annál is inkább, mivel a videót először idén tavasszal töltötték fel a netre, nem az önkormányzati kampányban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére