Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz: ne engedjen a magyar kormány a zsarolásnak

Nagy Gábor

2018.09.18. 07:00

A Soros-Sargentini-jelentés elleni határozati javaslatot terjesztett a Ház elé Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje és a Miniszterelnökséget vezetõ Gulyás Gergely.

A dokumentum elfogadásával az Országgyűlés arra szólítaná fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot elleni valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.

Kijelentjük, hogy Magyarország maga védi a határait! Fenntartjuk a kerítést és nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk a határőrizet jogát"

– áll az ország szuverenitásának megvédéséről szóló előterjesztésben. A javaslat kimondja, hogy a Soros-Sargentini-jelentés a demokratikusan megválasztott magyar parlament saját hatáskörében meghozott döntéseit támadta meg, ezzel túllépte hatáskörét és megsértette az ország szuverenitását.

Visszautasítjuk a Soros-Sargentini-jelentésnek nevezett hazug bevándorláspárti vádirat rágalmait. Visszautasítjuk a jelentést, amely azért támadja Magyarországot, mert nem fogadott be bevándorlókat, elutasította a kvótát, jogi határzárat hozott létre, és büntethetővé tette az illegális bevándorlás szervezését"

– olvasható a dokumentumban.

A Ház elé terjesztett javaslat szerint az EP bevándorláspárti képviselői a tartózkodók voksait figyelmen kívül hagyva, csalással fogadták el a hazánkat és minket rágalmazó jelentést, ami elfogadhatatlan.

A magyar Országgyűlés egész Európára nézve veszélyesnek tartja, ha egyes üzleti csoportok és egy spekuláns üzletember érdekei akadálytalanul érvényesülnek az EU-ban, és felülírhatják az alapszerződésben lefektetett szabályokat.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az illegális migrációt támogató szervezetek a magyar embereket megbélyegezzék."

Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel szeretnének együtt élni és kivel nem – tartalmazza a határozati javaslat, amely az Országgyűlés és a magyar kormány kötelességének nevezi, hogy érvényt szerezzen az emberek akaratának.

Ismeretes, hétfőn Gulyás Gergely közölte a kormány álláspontját: a kabinet az Európai Unió Bíróságán támadja meg a Soros-Sargentini-jelentésről szóló európai parlamenti szavazást, mivel azon a lisszaboni szerződéssel ellentétes módon a tartózkodó szavazatok figyelmen kívül hagyásával született kétharmados többség.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére