Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz-KDNP: hatalmas kudarc az ellenzéki elõválasztás

Horváth Tamás

2019.02.03. 18:34

A budapestiek mindössze két százaléka vett részt az ellenzéki kutyakomédiában.

A Fidesz-KDNP szerint hatalmas kudarccal ért fel a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás – közölte az MTI-vel Borbély Lénárd, Csepel kormánypárti polgármestere.

A városvezető rámutatott: a korábbi választásokon is lehetett látni, hogy nincs hiteles arca az ellenzéknek, akit el tudnának indítani főpolgármester-jelöltnek.

Karácsony Gergely nyerte az ellenzék előválasztásos kutyakomédiáját

2019. február 3. 16:13 Az MSZP-s Horváth Csaba csúnyán kikapott. Ahogy korábban beszámoltunk róla, hosszas marakodás után január 28-án elindult az ellenzéki előválasztás, amelyen a szocialista Horváth Csaba és a párbeszédes Karácsony Gergely között választhattak a szavazók. A gyenge felhozatal nem is nagyon mozgatta meg az embereket, csak 32 ezer ember vett részt az ellenzéki előválasztáson.

Borbély Lénárd úgy értékelt, az ellenzéki oldalon lezajlott előválasztás totális érdektelenségbe fulladt.

Alig több mint 34 ezer ember, vagyis a budapestiek mintegy 2 százaléka vett részt a szavazáson. Ez azt jelzi, hogy még saját szavazóikat sem tudták mozgósítani. Továbbá, a számokból az is látszik, hogy még a zuglóiak sem támogatták saját polgármesterüket"

– jegyezte meg.

A jobboldali politikus szerint az is látszik, hogy a bevándorláspárti politikusokból és pártjaikból az ellenzéki oldalon sem kérnek.

Borbély Lénárd elmondta, nem tudja, "meddig akarnak még bohóckodni", de úgy látja, bebizonyosodott, hogy akik a mostani választáson indultak, hiteltelenek a budapestiek szemében.

A budapestiek egyértelműen kinyilvánították, hogy abból a bevándorláspárti politikából, amit Karácsony Gergely és Horváth Csaba képvisel, nem kérnek"

– hangsúlyozta Csepel polgármestere.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére