Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz: Kamunépszavazással akadályozná a védekezést a baloldal

888, MTI

2020.09.24. 16:15

A baloldal a Gyurcsány-párttal az élen kamuhírek után most kamunépszavazást akar – reagált az MTI-nek küldött közleményében a DK ingyenes tesztelésről szóló népszavazási kezdeményére a Fidesz.

A baloldali konglomerátum vezető pártja, a DK benyújtott egy az ingyenes koronavírus-tesztelésre irányuló népszavazási kezdeményezést.

A nagyobbik kormánypárt szerint

a baloldal is pontosan tudja, hogy ha a tesztelést háziorvos, kórház vagy hatóság rendeli el protokoll alapján, akkor továbbra sem kell majd fizetni érte.”

A nagyobbik kormánypárt hozzátette, hogy

eddig több mint 650 ezer PCR-vizsgálatot végeztek el a laboratóriumok nemzetközi szabványok alapján, ezek elsöprő többsége teljesen ingyenes volt, az állam költségére.

Megállapítják, hogy:

úgy látszik, „a baloldal nem tud leállni”, ott folytatják, ahol a járvány első hullámakor abbahagyták. Továbbra sem akarnak részt venni a vírus elleni nemzeti összefogásban, inkább a védekezés akadályozásával, a járványügyi és egészségügyi szakemberek támadásával vannak elfoglalva.”

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján is elhangzott, hogy csakis azoknak fizetős a teszt, akik önszántukból szeretnék ellenőriztetni egészségi állapotukat, vagy akik külföldről szeretnének hazajönni, de nem akarnak karanténba vonulni. Ők 19 500 forintos hatósági áron végeztethetik el a tesztelést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére