Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz: ha a baloldalon múlt volna, több százezer család és munkahely dőlt volna be

888.hu

2020.11.06. 18:11

Semmivel sem segítették a védekezést, sőt akadályozták azt.

A nagyobbik kormánypárt Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnök azon nyilatkozatára reagált, amely szerint a kormány a koronavírus-járvány okozta válság kezelésére szánt gazdaságvédelmi alapból kizárólag a védekezésre, a családok, a nyugdíjasok helyzetének javítására, illetve a vállalkozások, a munkahelyek védelmére költsön. Továbbá tömeges és ingyenes tesztelést követelnek a szocialisták.

A Fidesz-közlemény hangsúlyozza, hogy a koronavírus-járvány több hónapja sújtja Európát és Magyarországot is. Egyszerre támadja az emberek egészségét, munkáját, a családok megélhetését.

Ugyanakkor ha a baloldalon múlt volna – teszik hozzá -, már több százezer család és munkahely dőlt volna be, ugyanis az elmúlt hónapokban semmivel sem segítették a védekezést, csak kifejezetten akadályozták azt.

A parlamentben sorra elutasították a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezéshez, a családok védelméhez szükséges intézkedéseket és pénzügyi támogatásokat, helyette csak „saját hatalmi játékaikkal, kamuvideók és álhírek gyártásával, Magyarország lejáratásával” voltak elfoglalva – olvasható a közleményben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére