Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz: az MSZP hívja vissza Bangónét!

Horváth Tamás

2019.04.27. 13:41

A kormánypárti szavazókat lepatkányozó képviselőnek nincs helye a magyar közéletben.

A Fidesz arra szólítja fel a szocialista párt vezetését, hogy hívja vissza és távolítsa el az Országgyűlésből és a magyar közéletből Bangóné Borbély Ildikót, az MSZP országgyűlési képviselőjét – hangoztatta Hidvéghi Balázs szombati balatonfüredi sajtótájékoztatóján.

Bangóné patkányoknak tartja a Fidesz szavazóit

2019. április 26. 11:42 Az MSZP ismét leckét adott Magyarországnak demokráciából: Bangóné Borbély Ildikó az ATV-ben „őszinte” volt és elmondta, hogy ő patkányoknak tartja a Fidesz szavazóit. A 2004-es határon túli magyarellenes szoci kampány arcaként ismertté vált mesterkélt földön fekvési, valamint helyesírási szakértő, Bangóné Borbély Ildikó most újabb gusztustalan politikai megnyilvánulással ajándékozta meg Magyarországot.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta: megengedhetetlen, hogy a szocialista politikus egy pénteki televíziós interjúban patkánynak nevezte a Fidesz támogatóit.

A kormánypárt Bangóné Borbély Ildikót elképesztő és felháborító kijelentése miatt a közéletből való távozásra és országgyűlési mandátumának visszaadására szólította fel, de ő ezt nem tette meg, ehelyett zavart és gyáva magyarázkodásba kezdett„

– mondta Hidvéghi Balázs, majd hozzátette, hogy a Fidesz ezért fordul most a szocialista párt vezetéséhez, az országos elnökségéhez, illetve a képviselőcsoportjának vezetőihez azzal a felszólítással, hogy hívják vissza Bangónét.

Meggyőződésük, hogy Bangóné visszahívása elkerülhetetlen lépés, és nem pártpolitikai okokból, hanem azért, mert emberekről így beszélni nem szabad.

Nem lehet emberek tömegét, de még egy embert sem patkánynak nevezni, ennek nincs helye a magyar közéletben”

– hangsúlyozta a fideszes politikus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére