Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz: az ellenzék felkészült a migránsok betelepítésére

Nagy Gábor

2018.03.07. 16:10

A Fidesz frakciójának szóvivõje budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a kerítésbontó ellenzéki politikusok megkezdték a felkészülést a migránsok betelepítésére.

Halász János a sajtótájékoztatón kifejtette:

150 ezer magánlakást akarnak felmérni, hogy migránsokat költöztessenek be.

A szóvivő szerint erre utal Vágó Gábor, az LMP képviselőjelöltjének, "a Soros-hálózat egyik aktivistájának" nyilatkozata. Szél Bernadett párttársa ugyanis a napokban arról beszélt, hogy az országban üresen álló, 150 ezer lakás felmérését és kiadását kezdeményezik.

A fideszes politikus felhívta a figyelmet, hogy még csak nem is önkormányzati, állami lakásokról beszélt, hanem az üresen álló, magántulajdonban lévő lakásokról.

Ezeket akarják felmérni és egy szociális lakásügynökség kezelésébe adni.

A politikus azt mondta: meggyőződésük, hogy mindezt azért teszik, mert migránsokat akarnak majd ezekbe költöztetni. Ugyan most hajléktalanokról és rászorulókról beszélnek, de valójában a migránsokra gondolnak, nekik készítik elő a helyet.

Halász János kifejtette: ugyanez történt Németországban is, hozzátette, ott is volt ilyen próbálkozás, miután a laktanyák, az állami, önkormányzati ingatlanok megteltek migránsokkal, magántulajdonban lévő, üresen álló lakásokat néztek ki számukra.

Magyarország is erre a sorsra jut, ha április 8-án "Soros emberei kerülnek hatalomra", nemcsak laktanyákba, állami, és önkormányzati ingatlanokba, hanem üresen álló, magánlakásokba is migránsokat akarnak majd betelepíteni – hangoztatta a politikus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére