Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz: a pénzbeli kárpótlás igazságtalan és további feszültséget teremt | VIDEÓ

Horváth Tamás

2020.02.07. 16:38

Igazságtalannak nevezte a gyöngyöspatai iskolaügyben érintettek pénzbeli kárpótlását a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken, hozzátéve, hogy az további feszültséget teremtene.

Hollik István a párt Facebook-oldalára feltett videóban három pontba szedve foglalta össze a párt álláspontját az ügyről, mert – mint fogalmazott – egyre szaporodnak a baloldali hazugságok Gyöngyöspata kapcsán.

A kommunikációs igazgató leszögezte, az iskolai erőszak minden formája elfogadhatatlan, ezért azt meg kell szüntetni, és ahol szükséges, iskolarendészetet kell felállítani.

A Fidesz álláspontja szerint emellett olyan oktatásra van szükség, amely segíti felzárkóztatni a lemaradókat, de közben nem hátráltatja a jobban teljesítőket.

A jobboldali párt kommunikációs igazgatója közölte: a gyöngyöspataiak pénzbeli kárpótlása igazságtalan és további feszültségeket teremt.

A pénz ráadásul elfogy, a tudás viszont megmarad

– fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy ezért az érintetteket képzéssel, oktatással kell segíteni.

A gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskola előtt felvett videóban Hollik István közölte, Gyöngyöspatára 80 gyerek jár iskolába, 86-ot viszont a szüleik kénytelenek másik iskolába vinni.

Ez így nem mehet tovább, minden gyereknek joga van helyben tanulni

– jelentette ki a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója, aki szerint a Fidesz azért dolgozik, hogy ezeket a célokat elérje.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére