Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feltörték az Ifjúsági Kereszténydemokraták postafiókját, a Jobbikra terelõdik a gyanú

888.hu

2016.06.19. 13:58

A Jobbik közeli hírportál, azaz az Alfahír elõzõleg megkereste az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetséget. Egy e-mailt küldtek az IKSZ központi címére. Ebben egy készülõ cikkhez - amely egyébként azóta sem jelent meg - kértek érdektelen és közismert információt a szövetségtõl. Nem sokra rá Amerikából feltörték az IKSZ postafiókját, ellopták a hozzátartozó jelszót, és behatoltak egyik munkatársuk Facebook-fiókjába is. Nacsa Lõrinc, az IKSZ elnöke felettébb furának tartja az esetet.

A PS-nek nyilatkozó Nacsa Lőrinc elnök elmondta, egy általános jellegű kérdéssel kereste meg őket az Alfahír. Az e-mailre az ő jóváhagyása után az IKSZ központi koordinátora a délután folyamán válaszolt. Technikai és nem elhanyagolható információ, hogy az IKSZ munkatársa a saját gmail-es fiókjáról küldte el a válaszlevelet, mivel oda van átirányítva a szervezet e-mail címe.

Pár órával később, kedden éjszaka feltörték az IKSZ kolléganőjének gmail-es fiókját és beléptek a Facebook profiljába. Az elkövetők az Egyesült Államokban hatoltak be a postafiókba, és lopták el a jelszavát, derült ki a gmail biztonsági értesítőjéből. Nacsa Lőrinc elmondta, sok olyan adatot tároltak a google drive-on – köztük taglistát, munkaanyagokat, stratégiai dokumentumok – amely nem lenne jó, ha illetéktelenek kezébe kerülne.

Kurucinfó és a Jobbik

Õk nem állítanak semmit, de az ördög nem alszik. A Jobbik sosem tisztázta a Kuruc.infóhoz köthető viszonyát, de felettébb érdekes és felmerül a gyanú, hogy pont azután törik föl az Egyesült Államokból az IKSZ postafiókját, hogy az Alfahír egy teljesen érdektelen kérdéssel kereste meg a politikai szervezetet – osztotta meg az elgondolkodtató feltételezést a PestiSrácok.hu-val Nacsa Lőrinc.

Az IKSZ elnöke azt is elmondta, ismeretlen tettes ellen megtették a feljelentést a rendőrségen, de nem tartja valószínűnek, hogy meglesznek az elkövetők.

(PS.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére