Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feljelentették Csárdi Antal LMP-s országgyűlési képviselőt

888.hu

2022.03.09. 20:30

Az index.hu szerint okirat-hamisítás miatt jelentette fel a képviselőt annak a lakásnak a tulajdonosa, amelyet a képviselői költségtérítés keretében bérel neki az adófizetők pénzén az Országgyűlés Hivatala.

 

Mint írják:

Közüzemi és közösköltség-tartozást is felhalmozhatott Csárdi Antal az ingatlanban. (...)

Az ingatlan tulajdonosa azért tett feljelentést a belvárosi képviselő ellen, mert kiderült, hogy hamisított meghatalmazással intézte a lakáshoz kapcsolódó ügyeket az energiaszolgáltatónál.”

 

Az Index birtokába került feljelentés szövege szerint Csárdi nem fizette rendesen a közüzemi számláit, amiért kikapcsolták a gázt a lakásban.

Ezután az is kiderült, hogy Csárdi Antal közel háromszázezer forintos közösköltség-tartozást halmozott fel.”

 

A lap szerint ezt később a végrehajtástól tartva a tulajdonos fizette ki, aki ekkor már nem bízott abban, hogy a politikus rendezi a tartozását.

 

Az ügyben az Index megkereste az ügyészséget, hogy nyomozást indítottak-e már a feljelentés miatt a Belvárosban az április 3-i választáson is induló ellenzéki képviselő ellen és Csárdi Antalt is, de egyelőre nem kaptak választ tőle.

 

Az ügyről további részleteket tudhatsz meg az eredeti cikkben:

 

Frissítés:

Csárdi Antal válaszolt az Indexnek. Változtatás nélkül közöljük:

A korábbi főbérlőm minden állítása valótlan, a vitát a bíróságon fogjuk rendezni. Tartozást nem halmoztam fel, nem is tehettem, mert azt az – egyébként az Országgyűlés Hivatala által kötött – szerződés kimondja, hogy minden rezsiköltség a bérbeadót terheli. Jogosulatlan meghatalmazást soha nem használtam, az egész ügyet a választókerületben reménytelen helyzetben lévő Fidesz kétségbeesett próbálkozásának tekintem, és a hazugságok miatt a megfelelő jogi lépéseket megtettem.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére