Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Falhoz lett állítva az Európai Bizottság: miért rángatja dróton Soros György Brüsszelt?

Nagy Gábor

2019.01.23. 15:29

Levélben fordult az Európai Bizottsághoz Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselõje. A politikus arra szeretne választ kapni Jean-Claude Junckeréktõl: miért rángatja Soros György dróton a testületet?

Mint ahogy azt az EP-képviselő írja a Facebook-oldalán ismertetett dokumentumban, az Európai Bizottság tagjainak nyilvános naptára szerint 2014 és 2018 között Soros György összesen legalább 15 alkalommal tárgyalt személyesen az EB elnökével, első alelnökével és a többi EU-s biztossal. Csak Frans Timmermans négyszer találkozott ez idő alatt Soros Györggyel. Azon kívül, hogy ezek a találkozók megtörténtek, nem tudunk semmit az egyeztetésekről.

Egy másik forrás szerint nemcsak a bevándorláspárti milliárdos, hanem az egyik NGO-ja, az Open Society European Policy Institute lobbistái is tárgyaltak az EB vezető tisztségviselőivel (biztosokkal, kabinettagokkal, főigazgatókkal). 2014 és 2018 között szám szerint 49 alkalommal.

Soros György és lobbistái az elmúlt esztendőkben összesen tehát legalább 64 alkalommal tárgyaltak az Európai Bizottság vezető tisztségviselőivel. Ennyiszer az unió tagországainak egyetlen állam-, illetve kormányfőjének sem volt lehetősége az Európai Bizottság vezetőivel közvetlenül egyeztetni”

– áll az Európai Bizottságnak címzett levélben.

Nincs tovább lehetőség a titkolózásra, nyilvánosságra kell hozniuk minden információt a Soros Györggyel folytatott egyeztetésekről”

– fogalmazott Deutsch Tamás, aki ezekre a fajsúlyos kérdésekre szeretne választ kapni:

  1. Ki kezdeményezte a találkozókat és azok miért jöttek létre?
  2. Miről volt szó a tárgyalásokon?
  3. Helyénvalónak tartja-e, hogy demokratikus választásokon szerzett politikai felhatalmazással nem rendelkező személy, egy ismert üzletember ilyen gyakorisággal egyeztethessen az Európai Bizottság tisztségviselőivel?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére