Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezt soha nem felejtjük el!

Horváth József György

2018.12.22. 16:05

A magyar ellenzék múlt szerdán kezdte el hamis, izzadtságszagú és undorító színjátékát. A parlamentet megszégyenítették, majd ezt az utcán és a köztévében folytatták. Az ellenzék ezzel a szereplésével megszûnt, nincs tovább.

A munka törvénykönyvének megszavazása napján rendezett hisztéria mélypontja talán az volt, amikor az áprilisi választásokon egyetlen valódi szavazatot sem kapó Tordai Bence Orbán Viktor elé állt és telefonjával élőben közvetítte azt, ahogyan minősíthetetlen hangnemben beszél Magyarország miniszterelnökével, azzal az emberrel, akit a magyarok nem is olyan régen negyedszerre választották kormányfővé, ebből háromszor kétharmaddal.

A magyar ellenzék gyászmunkája aztán az utcán folytatódott, ahol minden alkalommal körülbelül az összes támogatójuk jelen van, hiszen volt már olyan tünti, ahol legalább ötezren voltak. Az utcai politizálás szépsége, hogy együtt vonul Gyurcsány Ferenc olyan jobbikosokkal, akik korábban még ellene tüntettek, de hát a gerinc arra felé ilyen: hajlékony.

Ha már a Jobbiknál és a nagyon magas kvalitású támogatóinál tartunk.

 

Nem megszokott a magyar sajtótörténetben, hogy országgyűlési képviselők vagy éppen szimpatizánsok támadnak le riportereket, újságírókat csak azért, mert kritikát mernek megfogalmazni egy politikai párttal szemben. A Jobbik alelnöke, Bana Tibor átlépett egy vonalat, egy vörös vonalat, amelyet nem lett volna szabad. Bocsánatkérésre nem számítok, úgysem lenne őszinte. Viszont, ahogyan az ellenzék másfél hetes viselkedését, ezt sem felejtem/felejtjük el nekik.

A tragikomédia aztán a közmédia épületében folytatódott, ahol egész egyszerűen feldolgozhatatlan képsorok születtek.

 

Bangóné Borbély Ildikó nemcsak saját magát, hanem ezt az egész ellenzéki ötlettelen, hazug, eljátszott színjátékot leleplezte. Nem volt itt semmi másról szó, csak hogy elkészüljenek a felvételek, amelyet majd jól megmutat a legnagyobb aknamunkát végző magyar ellenzéki média, illetve a külföldi hasonló színvonalú társaiknak.

Lejárattátok magatokat, a parlamentet és egész Magyarországot. Ezt soha nem felejtjük el!

 

Az Informátor teljes adása:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

UNESCO-békedíjat kapott Merkel, mert elárasztotta Németországot migránsokkal

Angela Merkel volt német kancellár szerdán Elefántcsontparton átvette az UNESCO békedíját azon erőfeszítéseiért, amelyeket a több mint 1,2 millió menekült németországi befogadásáért tett a 2015-ös migrációs válság idején.

Újabb csecsemőt sikerült kimenteni Törökországban a romok alól

Újabb csecsemőt sikerült kimenteni szerdán a romok alól a dél-törökországi Hatayban 58 órával a török-szíriai határtérségben súlyos pusztítást okozó földrengés után.

„Nem fogadható el az EU-csúcs záródokumentuma az illegális migráció elleni lépések nélkül”

„Nem fogadható el az EU-csúcs záródokumentuma az illegális migráció elleni lépések nélkül”

Ausztria nem tud hozzájárulni a csütörtökön kezdődő rendkívüli EU-csúcs záródokumentumának elfogadásához, ha a közösség nem állapodik meg az illegális migráció visszaszorítását szolgáló konkrét lépésekről – jelentette ki az osztrák kancellár a Die Welt című német lapnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére