Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért lesz ott a 888 a Békemeneten

888.hu

2018.03.14. 15:33

A béke nem a mi mûfajunk, számunkra ezért kicsit mást jelent a Békemenet, mint a legtöbb résztvevõ számára. A CÖF szerint a meneten részt vevõ lengyel barátainkkal együtt azt üzenjük Európának, hogy a közép-európai népek nagyon érzékenyek a szabadságukra és a függetlenségükre - e mellett maximálisan ki tudunk állni. A hírek szerint több mint ezer lengyel is részt vesz a meneten, nekik pedig külön örülünk.
A 888.hu kiáll Magyarország mellett és elítéli Sorost és a bevándorlást

Mint azt olvasóink tudják, a 888.hu is részt vesz a Békemeneten. Szerkesztőségünk fontosnak tartotta, hogy ilyen módon mutassuk ki a szolidaritásunkat a jobboldali közösséggel és a nemzeti kormánnyal.

Azt azonban érdemes hozzátenni, hogy a béke nem a 888.hu műfaja. Kampány van, árad a hazugságtenger a balliberális, a Jobbikhoz köthető és a Simicska-médiumokból. Kampány van, tehát harc van. A tét pedig óriási: egy erős, stabil, a nemzeti érdekek mentén politizáló kormány nyeri el a kormányzás jogát vagy pedig egy megosztott, káoszt és bizonytalanságot szító, külföldről támogatott, egymással folyamatosan civakodó, tehát gyenge kormány következik?

A jelenlegi kormány harcban áll Brüsszellel és Sorossal a bevándorlás kérdésében. A nemzeti kormány kiáll a mellett az elképzelés mellett, hogy minden országnak joga van dönteni arról, hogy kivel szeretne együtt élni, kiket enged be a hazájába. Brüsszel és Soros erős ellenfelek számunkra, akiket csak egy erős felhatalmazással bíró kormány képes megállítani.

A választásokon a nemzeti kormánnyal szemben a születőben levő Frankenstein-koalíció indul – közös bőrbe varrt politikai hullák. Ha valamilyen csoda folytán sikerülne többséget szerezniük, az katasztrofális hatással lenne az ország jövőjére. Egy egységes kormány helyett egy sokszínű, egymással marakodó társaság kerülne hatalomra, amely a gyengesége miatt biztosan kiszolgáltatná Magyarországot a bevándorlás kérdésében is.

Fontosnak tartjuk tehát a kiállást a nemzeti kormány és főként Magyarország mellett – ez a béke üzenete. Ezt fogják képviselni a Békemeneten részt vevő emberek.

De ugyanilyen fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk azokkal szemben, akik veszélyeztetik a békét, a biztonságunkat és végső soron Magyarország jövőjét. Ezeknek az érdekeknek a legfőbb finanszírozója Soros György. Ezért mi a Békemeneten a Soros elleni elszántságunkat szeretnénk demonstrálni, méghozzá ilyen táblákkal:

Gyertek velünk, álljunk ki az értékeinkért és álljunk ki az értékeinket veszélyeztetők ellen is!

CÖF: kiállás Magyarország mellett

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) által március 15-ére meghirdetett Békemenet nem valaki ellen irányul, hanem ez kiállás Magyarország mellett – jelentette ki a CÖF alapítója kedden Budapesten a nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Csizmadia László úgy folytatta: ezért pártállástól függetlenül mindazok részvételére számítanak a rendezvényen, akik biztonságos életet szeretnének a magyar asszonyok, anyák és gyermekek számára.

Hozzátette: a meneten részt vevő lengyel barátaikkal együtt azt üzenik Európának, hogy a közép-európai népek nagyon érzékenyek a szabadságukra és a függetlenségükre.

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője hangsúlyozta, demonstrálni kívánják, hogy a belső és külső ellenféllel szemben egyaránt megvédik az elmúlt nyolc évben elért eredményeket.

Úgy vélekedett: a Békemenet azért vált ki olyan nagy aggodalmat a baloldal részéről, mert a nemzeti erők győzelme alapjaiban rendítheti meg a nemzet ellenében dolgozó erőket.

A közelgő országgyűlési választáson az a tét, hogy Magyarország magyar marad vagy bevándorlóországgá válik – mondta ifj. Lomnici Zoltán.

Sok lengyel jön

A Gazeta Polska című lengyel konzervatív napilap körül szerveződő polgári körök tagjai idén immár hatodik alkalommal vesznek részt a március 15-i ünnepségeken a Civil Összefogás Fórum (CÖF) meghívására.

A Gazeta Polska és a CÖF közötti együttműködés keretében évente egy-két alkalommal magyarok is kiutaznak Lengyelországba. Legutóbb 2016 végén kísértük el a CÖF-öt Krakkóba, ahol 300 szellemi honvédő tapasztalhatta meg, hogy mit is jelent a lengyel-magyar barátság.

300 szellemi honvédő bevette Krakkót

A szerdai napon több mint 300 szellemi honvédőnk indul Krakkóba, hogy részt vegyen Lengyelország függetlenségének ünnepi megemlékezésén - állt a CÖF november 9-i közleményében. Kik azok a szellemi honvédők, és miért vesznek részt Lengyelország függetlenség napi megemlékezésén? Egyáltalán miben áll a lengyel-magyar barátság? A 888.hu riportja Krakkóból.

A lengyel kormányfői hivatal honlapján elérhető videofelvétel szerint Morawiecki a találkozón megköszönte a Budapestre készülő lengyelek szolidaritását "a magyar testvérnemzettel", azt, hogy tevékenységüknek köszönhetően "virágoznak a két társadalom közötti informális kapcsolatok".

A lengyelek és a magyarok együtt próbálják "átalakítani Európát a valódi szabadság, szolidaritás, igazságosság szellemében" – fogalmazott Morawiecki, aki úgy vélte, hogy ez a jelenlegi körülmények között nem mindig könnyű, így "érdemes együtt tartani".

Információink szerint a március 15-i ünnepségre érkező lengyelek száma meghaladhatja az ezret is. Csizmadia László CÖF-vezető kérdésünkre elmondta, hogy a lengyel delegáció a Békemenet elején kap helyet, a 3-4. sor után következnek.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Több mint 300 migránst tartóztattak fel a török hatóságok az Égei-tengeren

Szombat este és vasárnap reggel között összesen 330, Görögországba tartó illegális bevándorlót tartóztatott fel a török parti őrség az Égei-tengeren – jelentette vasárnap az Anadolu török állami hírügynökség.

Idézze meg a múltat Székesfehérváron vagy Pannonhalmán

Idézze meg a múltat Székesfehérváron vagy Pannonhalmán

Magyarország születésnapját idén négynapos hosszú hétvégével ünnepelhetjük meg, ami jó lehetőség arra, hogy felfedezzük kicsiny országunk csodáit. A Szent István királyunkhoz kötődő népszerű úti célok közé tartozik Székesfehérvár és Pannonhalma, ahol a múlt és a jelen találkozik, és ahol számos izgalmas látnivaló várja az ideérkezőket.

Zsarolóhadjáratba kezdett a migránsokat taxiztató Open Arms NGO-hajó

Zsarolóhadjáratba kezdett a migránsokat taxiztató Open Arms NGO-hajó

A balliberális spanyol kormány vasárnap bejelentette, engedélyt ad az Open Arms nevű spanyol civil hajónak, hogy kikössön a partjainál. A hajót működtető segélyszervezet viszont közölte: nem tudják elfogadni az ajánlatot, mert tekintettel a „szélsőséges humanitárius vészhelyzetre”, a fedélzeten tartózkodóknak azonnal partra kellene szállni.

Így néz ki a világ legfinomabb utcája | Képgaléria

Így néz ki a világ legfinomabb utcája | Képgaléria

Magyarország Tortája, Szent István-napi kenyér, valamint számtalan gasztronómiai különlegesség tárháza jelenik meg az augusztus 20-i Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényeként a Magyar Ízek Utcájában.

Szeptembertől játsszák a mozik a legendás magyar rendezőről szóló filmet

Szeptembertől játsszák a mozik a legendás magyar rendezőről szóló filmet

Szeptember 12-től vetítik a magyar mozik Kertész Mihályról, azaz Michael Curtizről, a Casablanca legendás magyar rendezőjéről szóló, több nemzetközi fesztiválon díjazott magyar életrajzi filmet, CURTIZ – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot címmel, Topolánszky Tamás Yvan rendezésében.

Esküvőn robbantott az Iszlám Állam, rengeteg a halott

Hatvanhárom halálos áldozata és több mint száznyolcvan sebesültje van annak az öngyilkos merényletnek, amelyet vasárnapra virradóra követtek el Kabulban egy síita muszlim esküvőn – közölték afgán hatósági források. A merénylet elkövetőjeként az Iszlám Állam jelentkezett.

Hatalmas üzlet az önvédelmi spray árusítása a „multikulti” Svédországban

Hatalmas üzlet az önvédelmi spray árusítása a „multikulti” Svédországban

Az erőszakos bűncselekmények számának növekedése egyre több svédet késztet arra, hogy gáz- vagy paprikasprayt vásároljon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére