Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért gyulladt ki Gyurcsányék irodája

888.hu

2018.11.19. 08:25

Az ATV híradója szerint egy szagelszívó miatt gyulladt ki annak a Teréz körúti irodaháznak a teteje, amelyben a Demokratikus Koalíció központja is volt.

Gréczy Zsolt szerint egyelőre nem tudják felmérni az anyagi károkat, de gyakorlatilag mindenük odaveszett. Közben az MSZP és a Liberálisok is felajánlották a Demokratikus Koalíciónak, hogy ameddig nem találnak jobb megoldást, nyugodtan dolgozzanak az ő irodáikban – írja az ATV.

Az már kívülről is látszott, hogy milyen intenzitással égett a Teréz körúti irodaház tetőszerkezete. De az csak a katasztrófavédelem épületen belül készített felvételein látszik igazán, hogy milyen pusztítást is okoztak a lángok. A tető több helyen beszakadt, éppen a belső udvarra omlik egy nagyobb törmelék a tetőszerkezetből. A tűzoltóknak két és fél órába telt, míg megfékezték a lángokat.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelem szóvivő-helyettese az ATV híradójának azt mondta: „A tetőszerkezeti tűzesetet megelőzően, ugyanabban az épületben, a földszinten egy étterem konyhájában a szagelszívó berendezés égett, ehhez riasztották a tűzoltókat, majd a tűzoltás közben értesítették a kollégáimat, hogy a tetőszerkezetben is tűz keletkezett. Hogy a kettő között van-e összefüggés, azt most jelenleg nem tudjuk megmondani, hatósági eljárás keretében vizsgáljuk a tűz keletkezési okait.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére