Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért fog pozíciókat osztogatni Gyurcsány embereinek Karácsony

Forisek Ádám

2019.10.21. 14:38

A kampányban nyújtott segítségért az MSZP és a DK is követelni fogja a jussát.

Mint ahogy arról már írtunk, sajtóinformációk szerint Lamperth Mónikából főjegyző lesz, a feltételezhető tanácsadók, főtanácsadók és hivatalvezetők sorában pedig helyet kaphat a Karácsony kampányát segítő Gál J. Zoltán és Batiz András is, akik korábban az MSZP-SZDSZ-korszak kormányszóvivői voltak.

Kálmán Olgát, a DK budapesti főpolgármesteri előválasztáson indított jelöltjét a sajtófőnöki pozícióval kapcsolatban emlegették.

Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője szerint tehát Karácsony Gergely olyanokkal dolgozik majd együtt, akik 2002 és 2010 között voltak meghatározóak, majd eltűntek a magyar közéletből.

Mindez persze érdekes helyzetet teremt: Karácsony Gergely korábban többször elhatárolódott a DK-tól és az MSZP-től, de mivel ezen pártok támogatásával választották meg főpolgármesternek, ezért minden támogató pártnak megfelelő pozíciókat kell juttatnia annak érdekében, hogy az ellenzéki együttműködést hosszú távon is megpróbálja fenntartani. Kérdés persze, hogy ez belefér-e Karácsony Gergelynek az általa már emlegetett „paradigmaváltásba”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére