Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezek a magyarok nem szurkolnak a válogatottnak az Eb-n

Horváth József György

2016.06.14. 16:58

Szomorú, de vannak páran.
Farkasházy Tivadarral kezdődött minden

Tavaly októberben az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Farkasházy a tőle megszokott összeszedetlen szóhasználattal a következőket mondta:

Nem láttam a pipától, hogy a törökök a 89. percben lőtték a győztes gólt, viszont az boldoggá tesz mindig, amikor a magyar válogatott kikap, mert ez is mutatja Orbán Viktor labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját"

Aztán tegnap a PestiSrácok leplezte le a Klub Rádió hallgatóit, akikről kiderült, hogy 88 százalékuk nem tud tiszta szívvel drukkolni Magyarországnak és a magyar csapatnak az Európa-bajnokság alatt.

Múlt csütörtökön ugyanis a következő kérdést tették fel hallgatóiknak az elfogultan baloldali rádió munkatársai:

“Arra szeretnék a tisztelt nagyérdeműtől választ kapni, hogy amennyiben ez a csapat megkezdi a szereplését, a rövidesen kezdődő, remélhetőleg kezdődő foci Európa bajnokságon, akkor mindazoknak a körülményeknek a fényében, amit a jelenlegi kormányzat focimániájáról, illetve a foci ellen tett lépéseiről tudunk, tudunk-e tiszta szívvel drukkolni a magyar csapatnak, vagy ezt a drukkolást valamilyen módon befelhőzik a körülmények? Ha úgy gondolja, hogy tiszta szívvel tud a labdarúgócsapatnak drukkolni, nyomja meg az egyes gombot, amennyiben nem, a kettest.”

De legalább a hallgatóik 12 százaléka tiszta szívvel szorít a magyar csapatnak! <3

Korábban ma Sivalkodjatok! című rovatunkban írtunk a 444-es Haszán Zolikáról, aki portáljával együtt képtelen cinizmus és pesszimizmus nélkül írni a válogatott Eb-részvételéről.

Dögöljön meg a szomszéd tehene effektus

Az Eb előtt a szegedi borfesztiválon ücsörögve lettem figyelmes egy 15-20 fős társaság beszélgetésére. Egy hosszú sörpadnál ültek, finom borokat szürcsölgettek, fiatal, 25-30 éves koruk ellenére mégis keserű szájízzel beszélgettek az Európa-bajnokságról. A következő monológ hangzott el az egyikük szájából:

Minek szurkoljunk ennek a válogatottnak? Ez az Orbán válogatottja, nem a magyaroké. Bezzeg Pestre felépítettek 100 stadiont, közben ide Szegedre egyet se. Megy a nagy építkezés, bezzeg Szegeden nem épül a foci! Én nem szurkolok ezeknek a Dzsudzsákéknak, faszom beléjük. Majd ha végre itt is lesz stadion, meg profi futball, akkor talán..."

Ahhoz képest, hogy nemrég az volt a baj, hogy stadionok épülnek, ez most igencsak érdekes fordulat, hogy azért hisztizik valaki, mert valahol nem épülnek. Amúgy meg ez ügyben a Botka László vezette önkormányzatnál kéne kopogtatni, bár ő a harmadik hidat és a fedett uszodát is 15 éve ígérgeti.

Szóval, vannak ellenszurkolók. Ám ez csak gyermeteg dac. Amint megszólal a Himnusz őket magukkal rántja az örömünnep, amire már 44 éve várunk. Az első magyar gól pedig végképp megtöri majd őket, és torkuk szakadtából üvöltik majd ők is: Hajrá, magyarok!

Én már csak egy dologra lennék kíváncsi:

Vajon a Haynau-párti, labancimádó Vona Gábor kinek szurkol a mai mérkőzésen?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére