Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Ez nem baloldaliság és nem progresszió, hanem ócska, belterjes sznobéria”

888.hu

2022.04.20. 19:20

Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP képviselője a Facebookon akadt ki.

 

Az elején persze az volt, hogy Gerő Andrástól Lattmann Tamáson át Kende Péterig bezáróan az összes olyan baloldali értelmiségi, aki évtizedek óta abból él, hogy egy belterjes sznob társasággal körbe-körbe fizetnek egymásnak a sok bölcsességért, megállapította, hogy az ellenzék kudarca mögött egyes-egyedül a Jobbik és az ő „elpártolt szavazói” állnak – kezdte hosszú elemzését a képviselő.

 

Az állítás persze már akkor gyanús volt, hiszen ezekről a »szakértőkről« nagyrészt éppen az imént derült ki, hogy a magyar vidékről való ismereteik olyan szintet képviselnek, hogy jó eséllyel már a népligeti buszpályaudvart sem találnák meg.”

– jegyezte meg.

 

A képviselő kihangsúlyozta, hogy „az ellenzék együttműködésének nincs alternatívája és azok az emberek, politikusoktól az egyszerű aktivistákig, akik ebben az óriási munkában részt vettek, soha többé nem fogják egymást újra 20. századi álviták mentén megítélni”.

 

Nem hiszem, hogy azoknak a becsületes és tisztességes baloldali embereknek, akik vidéken akár Jobbikos jelöltekkel dolgoztak együtt, szükségük volna arra az uszításra, amit most egyesektől kapnak valamiféle baloldaliság meg progresszió nevében.”

– tette hozzá.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére