Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez az interjú nem is létezik

888.hu

2016.04.18. 15:18

Anne Applebaum lengyel történész és publicista interjút adott a Mandinernek és korábban a 444-nek, ám létértelmezési problémák merültek fel vele kapcsolatban.

Stumpf András, a Mandiner főmunkatársa állítólag interjút készített egy állítólagos Anne Applebaum nevű történésszel, aki egyben a Washington Post publicistája. Az interjúban a történész-publicista egy csomó okos dolgot mond, ám az interjú legizgalmasabb része a szenilitásba áthajló, a történész saját létezését megkérdőjelező epizód. 

Stumpf András épp az EU széteséséről és a Magyarországot nyomasztó szörnyű hangulatról és keserűségről faggatja a nagynevű írót, amikor felmerül egy korábbi, a 444-nek adott interjú tárgya is. Ettől a pillanattól válik izgalmassá az írás, ugyanis kifejti a történész, hogy Õ ugyan nem nyilatkozott a 444 nevű magyar médiaterméknek, legalábbis nem emlékszik rá. 

Segítünk!

Itt fejti ki egy Anne Applabeum nevű hölgy, hogy migrációs válság nincs, és ha van akkor ez nem is érinti igazából Magyarországot. De szerencsére nincs migráció, Oroszország pedig sóvárog Európáért, hiszen európaivá akar váni.  A 444 azt írja, hogy a Skype-interjú napokkal a brüsszeli terrortámadások előtt, március 18-án készült. 

Most, akkor itt alapvető létértelmezési kérdések merülnek fel.

Lehet, hogy a 444 nem is az igazi Anna Applebaummal készített interjút, vagy talán Stumpf András a történész alteregójával beszélt egy párhuzamos valóságban?

Nehéz kérdések ezek. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére