Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Exmomentumos: férgek, tetvek az ellenfeleink

Nagy Gábor

2019.06.11. 11:38

Ellenzéki színvonal: patkányozás, agyhalottazás után meg is érkezett a férgezés.

Cserép János személyében összellenzéki polgármesterjelölt indul Esztergomban az októberi helyhatósági választásokon. A volt momentumos politikus mögé beálltak a szocialisták, a jobbikosok, a gyurcsányisták és a párbeszédesek is.

Cserép sokáig a Momentum helyi szervezetének volt az elnöke, azonban a tavalyi országgyűlési választások előtt kilépett a mozgalomból, mivel nem értett egyet a párt „különutas” politikájával. A politikus áprilisban – immár független jelöltként – 1,49 százalékot tudott elérni.

A férgeket ki kell ásni, a tetveket meg kell tizedelni, és engedni kell ezt a jobb sorsra érdemes várost paraziták nélkül növekedni, virágozni, gyümölcsöt hozni

– fogalmazott a polgármesterjelölt egy vasárnapi blogbejegyzésben. Cserép tehát férgeknek és tetveknek minősítette politikai ellenfeleit, s ezzel csatlakozott a szocialista Bangóné Borbély Ildikó által elindított „trendhez”, a patkányozáshoz és az agyhalottazáshoz.

Közben a Fidesz is állított jelöltet Esztergomban. Hernádi Ádám, a város turizmusáért felelős miniszteri biztos indul októberben Cserép János ellen. A városban 2014 óta a kormánypárti Romanek Etelka a polgármester.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére