Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Évekig tűrtek Donáth Anna édesapjának áldozatai

Nagy Gábor

2019.08.10. 13:38

Megszólalt Donáth László egyik áldozatának férje. Úgy tűnik, egyre nagyobb slamasztikában van a momentumos EP-képviselő, Donáth Anna édesapja.

Megszólalt a TV2 Tények című hírműsorában Donáth László egyik áldozatának férje. A volt szocialista képviselő, evangélikus lelkész, Donáth Anna momentumos EP-képviselő édesapja egy fővárosi szeretetotthonban zaklatott több nőt. A férfi elmondta, hogy a jelenleg is a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetházban lelkészként dolgozó bukott politikus már évek óta zaklatja az otthon alkalmazottjait: kivéve az idősebbeket és a teltebb alkatúakat. Mint fogalmazott:

a volt szocialista politikus félelmet keltett a feleségében és a szeretetotthon más női alkalmazottaiban is, akik mikor meghallották a szexuális ragadózó hangját, kénytelenek voltak elbújni előle. (...) Egy alkalommal Donáth még a saját felesége jelenlétében is molesztálta a nejét, két kézzel megragadta, a falhoz szorította, majd szorongatni kezdte a nyakát.

A férfi szerint utóbbit egy orvosi vizsgálat is bizonyítja. Hozzáfűzte: bár jelezték az intézmény vezetésének a történteket, az otthon nem tett semmit Donáth László ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság június 13-án rendelt el nyomozást az ügyben – szexuális zaklatás és kényszerítés miatt. A feljelentést a szeretetház egyik gondozottjának hozzátartozója tette. Donáth Anna, ki tudja miért, de eddig nem kommentálta a sajtóban megjelenteket. A lelkész maga pedig úgy kommentálta a híreket, hogy „politikai lejárató kampány zajlik”, és hogy a Momentum EP-képviselője, vagyis a lánya a valódi célpont.

Korábban egy másik áldozat is megszólalt, aki több évig dolgozott a békásmegyeri intézményben. A 888-nak – többek között – elmondta:

Sokan és sokáig szenvedtünk tőle. Az idősek és a kövérek megúszták. Ahogy meghallottuk a hangját, amikor bejött az épületbe, már rohantunk. Volt, hogy a wc-be befutottunk elbújni, mert ha szembetalálkozott vele az ember, akkor mi volt? »Jöjjön a tornaszobába, kedves!« És akkor bevitt mindenkit, elkezdett beszélgetni persze, aztán mindig volt egy kis combfogdosás meg fenékpaskolás. És ez csak a mindennapos, alap volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére