Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Érthetetlen, hogy Soros szava többet ér Brüsszelben, mint egy EP-képviselõé"

Forisek Ádám

2017.09.23. 08:45

Lázár János Miniszterelnökséget vezetõ miniszter interjúban elemezte többek között "az új világelit vircsaftját", azaz a brüsszeli helyzetet.

Mint a hírszerzést felügyelő miniszter elmondhatom: vannak környékbeli országok, amelyekben a Soros-hálózat érdemben befolyásolta a politikai döntéshozatalt, a választások kimenetelét, a kormányok összetételét"

– fogalmazott Lázár János a Magyar Időknek adott interjújában.

Érdemes megemlíteni például Olaszországot, és Romániát, ahol szintén igen negatív megítélés alá esik Soros áldásos tevékenysége.

A miniszter hozzátette, hogy súlyos nemzetbiztonsági kockázatnak tartja a Soros által támogatott szervezeteket, amiért a magyar határra utaztatták az illegális bevándorlókat.

Az Európai Bíróság kvótaperben hozott ítéletével kapcsolatban a miniszter kijelentette:

Bízom az uniós vezetők bölcsességében, hogy belátják: nem egyformán gondolkodunk, és a szankciók vagy az erőszakkal kikényszerített központi döntések helyett érdemes meghallani és megérteni a közép-európaiak szavát is. (...) Tudomásul vesszük az unió döntését, de nem adjuk fel a szuverenitásunkat, és nem leszünk egymás mellett élő, egymással előbb-utóbb versenyhelyzetbe kerülő kultúrák országává." 
 

A magyar kormány és a mögötte álló szavazótábor szerint a bevándorlás intézményesítése, vagyis a betelepítés legföljebb a multinacionális nagyvállalatok munkaerőhiányára lehet válasz. Márpedig Lázár János szerint Európa nem egy multinacionális cég, hanem kultúra, identitás és életforma, Európa vezetői pedig az európai polgároknak tartoznak elsősorban felelősséggel, nem pedig a részvényeseknek.

A miniszter kitért interjújában a „nyugat-európai liberális bevándorláspolitika egyre látványosabb kudarcaira" is.

Sokkal inkább beszélhetünk a bevándorlók – elsősorban a muszlim bevándorlók – párhuzamosan létező, zárt világairól, mint sikeres beilleszkedésről." 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére