Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erre készülnek Sorosék õsszel Budapesten

Sümeghi Lóránt

2017.05.22. 15:58

Baloldali forrásaink szerint a Soros Györgyhöz köthetõ, politikai agitációval foglalkozó civil szervezetek õsszel hasonló méretû kormányellenes rendbontásra és tüntetéshullámra készülnek, mint amellyel a Hallgatói Hálózat is megpróbálkozott még 2012-ben.

Baloldali forrásaink szerint a Soros Györgyhöz köthető, politikai agitációval foglalkozó civil szervezetek ősszel hasonló méretű kormányellenes rendbontásra és tüntetéshullámra készülnek, mint amellyel a Hallgatói Hálózat is megpróbálkozott még 2012-ben. A provokátorok receptje pedig a Magyarországon eddig még kevéssé ismert felforgató marxista, Saul D. Alinsky A radikálisok törvényei című tanulmánya lesz.

Úgy tudjuk, ahogyan néhány évvel ezelőtt a Hallgatói Hálózatnál (HaHa), úgy ezúttal sem véletlen merült fel Alinsky neve a Soros György amerikai tőzsdespekulánshoz köthető civil szervezeteknél. Ugyanis a néhai baloldali aktivista, Alinsky több szálon is kötődik a tengerentúli, felforgató, liberális elithez, név szerint

  • Hillary Clintonhoz,
  • Barack Obamához 
  • és természetesen Soros Györgyhöz is.

Az orosz-zsidó családból származó Saul David Alinsky marxista aktivista által megfogalmazott, erőszaktól nem mentes "A radikálisok 12 szabálya" című tüntetési kalauz már több ízben is hivatkozási alapként merült fel a magyar baloldali aktivisták körében. Ismeretes, 2012-ben a HaHa és a Gulyás Márton vezette Humán Platform együttesen hergelte a kormány ellen az egyetemistákat, demonstrációjuk alatt pedig – Alinsky kézikönyvéhez hűen – az erőszakos egyetemfoglalások és a rongálások sem maradtak ki az akkori akciókból.

A radikálisok 12 szabálya:  1. Nemcsak az a hatalom, amivel valóban rendelkezel, hanem az is, amiről az ellenség azt hiszi, hogy rendelkezel. A hatalomnak két fő forrása van: a pénz és az emberek. Akiknek nincs pénzük, a testükből kell felépíteniük a hatalmat. 2. Sose kerülj kívül az embereid tapasztalati körén. Csak zavarodottságot, félelmet és meghátrálást fog eredményezni. 3. Amikor csak lehet, kerülj az ellenség tapasztalati körén kívülre. Keresd a módját, hogyan növelhetnéd a bizonytalanságát és az idegességét. 4. Kényszerítsd az ellenséget, hogy a saját szabályai szerint járjon el. Ha az a szabálya, hogy minden levélre válaszolnia kell, küldj 30 000 levelet. Ezzel kinyírhatod, mert senki sem képes megfelelni az összes maga állította szabályának. 5. A nevetségessé tevés az ember leghatásosabb fegyvere. Nincs védekezés. Irracionális. Dühítő. Döntő nyomásgyakorlási pontként is szolgálhat, hogy engedményekre kényszerítsd az ellenfelet. 6. Az a jó taktika, amit élveznek az embereid. Unszolás nélkül is tenni fogják. El fogják végezni a feladatukat, és még jobbakat is fognak javasolni. 7. Az a taktika, ami túl hosszan alkalmazol, teherré válik. Sose válj unalmassá. Még a radikális aktivisták is elunják magukat. 8. Tartsd fenn a nyomást. Ne engedd fel. Folyamatosan próbálj ki új dolgokat, hogy bizonytalanságban tartsd az ellenfelet. Ahogy az ellenfél kiismer egy taktikát, vágd lágyékon valami újjal. Támadj, támadj, támadj minden irányból, sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra és a stratégiája újragondolására. 9. A fenyegetés gyakran rémisztőbb, mint maga a dolog. A képzelet és az ego gyakran sokkal több negatív következményt képes vizionálni, mint bármely aktivista. És amit valóságnak észlelnek, az azzá válik. 10. Ha egy negatívumot elég keményen nyomsz, végül pozitívvá fog válni. Ha a másik oldal erőszakot alkalmaz, könnyen a te oldaladra állítja a közvéleményt, mert az a gyengébb féllel szimpatizál. 11. A sikeres támadás ára a konstruktív alternatíva. Soha ne hagyd, hogy az ellenfél pontot vigyen be, mert azon kapnak, hogy nincs megoldásod a problémára. 12. Válaszd ki a célpontot, izoláld, nevezd meg és polarizáld. Vágd el a támogatói hálózatától és szigeteld el a célpontot a szimpátiától. Embereket támadj, ne intézményeket, mert az emberek sérülékenyebbek, mint az intézmények.

Lapunk értesülései szerint az őszi demonstráció egyik főszervezője az a Gulyás Márton lehet, aki a Soros György kifizetéseiből részesülő Krétakör nevű társulat egykori ügyvezetője volt. A hírhedt provokátor – akit legutóbb 300 óra közmunkára ítéltek, miután Alinsky forgatókönyve alapján festékkel dobálta meg a Sándor-palotát, majd önmagát áldozatként próbálta beállítani – már nem egyszer szólalt fel a kormányellenes agitációt és a migránsok befogadását előremozdító civil szervezetek mellett.

Érdekesség, hogy a baloldaliak körében igencsak népszerű Alinsky A radikálisok törvényei című tanulmányában kifejezetten pozitív hangnemben értekezik Luciferről, azaz a Sátánról. A marxista aktivista szerint ugyanis Lucifer az emberiség által ismert legsikeresebb lázadó, aki ki is tudta harcolni tevékenységével a saját birodalmának megszerzését.
Úgy tudjuk, Gulyásék ősszel mintegy kétezer aktivistából álló hálózatot fognak hadba küldeni, a Soros-féle "nyílt társadalom" eszméjének védelmében. 

A sem felsőoktatási képzettséggel, sem pedig szakmával nem rendelkező Gulyás Márton érdeklődése Alinsky irányába nagy valószínűséggel "felülről" érkezhetett, hiszen Soros György két legnagyobb kitartottja, Hillary Clinton és Barack Obama is szorosan kötődik a néhai marxista aktivistához és annak munkájához. Kevesen tudják ugyanis, hogy Hillary Clinton diplomamunkája Saul Alinsky munkásságának elemzésén alapult, míg Barack Obama pedig el is végzett egy Alinsky-féle kurzust, amely abban kalauzolta a későbbi amerikai elnököt, hogy miként kell politikailag közösségeket szervezni valamint, ha az érdeke éppen megkívánja, akkor megosztani és összeugrasztani.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gólgazdagra sikeredett a magyar bajnokság harmadik fordulója

Gólgazdagra sikeredett a magyar bajnokság harmadik fordulója

Először rendeztek teljes fordulót a labdarúgó NB I. 2019/2020-as kiírásában.

Az integráció élő példájaként emlegették a migránst, majd letartóztatták

Az integráció élő példájaként emlegették a migránst, majd letartóztatták

Terrorgyanús személyként vették őrizetbe az üzbég migránst, akit ráadásul egyszer már ki is toloncoltak az országból.

Imaláncot indít Azbej Tristan a magyarságot és a kereszténységet meggyalázó DK-s provokátorért

A Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a Facebookon jelentette be, hogy elmond egy imát Homonnay Gergely lelki üdvéért, és másokat is arra kér, hogy hasonlóan cselekedjenek.

Két éve történt a szörnyű barcelonai terrortámadás

Két éve történt a szörnyű barcelonai terrortámadás

Egyperces néma főhajtással emlékeztek a barcelonai és cambrilsi terrortámadások áldozataira, a 16 ember életét követelő gázolásos merényletek második évfordulóján a katalán fővárosban, Barcelonában szombaton.

Egy modern kiállítás teremőrének sirámai

Egy modern kiállítás teremőrének sirámai

A kultúrrendőr – Pozsonyi (b)irodalma 22.

Úszóink ismét remekeltek

Úszóink ismét remekeltek

Hosszú Katinka aranyéremmel fejezte be szereplését az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, emellett a szombati zárónapon Jakabos Zsuzsanna két, Szabó Szebasztián pedig egy ezüstöt szerzett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére